(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöassistentti
Colliers International Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Colliers International on johtava maailmanlaajuisesti toimiva kiinteistöliiketoiminnan palveluja tarjoava yritys. Toimimme 68 maassa, ja tarjoamme 14 000 ammattilaisen voimin asiantuntijaneuvontaa ja -palveluita maksimoidaksemme kiinteistöjen arvon niiden vuokraajille, omistajille ja sijoittajille. Kokenut johtoryhmämme, joka omistaa yli 40 % pääomastamme, on jo yli 20 vuoden ajan luonut alan huipputuottoja osakkeenomistajille. Vuonna 2018 yrityksen liikevaihto oli 2,8 miljardia dollaria (3,3 miljardia dollaria mukaan lukien tytäryhtiöt) ja yrityksellä oli yli 26 miljardia dollaria varoja hallinnassaan. Lue lisää tuottamastamme lisäarvosta osoitteessa corporate.colliers.com, Twitterissä @Colliers tai LinkedInissä.

Colliersin ammattilaiset ajattelevat ennakkoluulottomasti, jakavat loistavia ideoita sekä tarjoavat harkittuja ja innovatiivisia neuvoja vauhdittaakseen asiakkaidensa menestystä.

 

Tervetuloa Colliersille kiinteistöassistentiksi Helsinkiin. Kiinteistöassistenttina olet osa toimeliasta Asiakkuuspalvelut-tiimiä, joka työskentelee tiiviisti myös muiden yksiköiden kanssa. Etsimme henkilöä, jolla on hyvä organisointikyky, aloitteellinen työskentelyote ja hyvät vuorovaikutustaidot.

Työtehtäviä ovat:

- raportointi

- laskutus

- kaupparekisteri-ilmoitukset

- dokumenttien hallinta

- asiakaspalvelu

Odotamme sinulta kaupallista koulutusta, erinomaisia IT-taitoja sekä hyvää suomen kielen taitoa. Toimiessamme kansainvälisessä ympäristössä sujuva englanninkielentaito on välttämätön. Arvostamme työkokemusta assistenttitehtävistä, kiinteistöalalta ja erityisesti yhtiöhallinnon tehtävistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn osaavassa ja kehittyvässä organisaatiossa. Toimipisteemme sijaitsee Pasilassa.

Tartu haasteisiin ja täytä sähköinen hakemus 31.5.2019 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.Lisätietoa tehtävästä antaa Palvelupäällikkö Niina Tuusjärvi puh. 040 672 0922 tai sähköpostitse niina.tuusjarvi@colliers.com