(Poistunut julkaisusta)

KIINTEISTÖASSISTENTTI, Jyväskylä
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2018
Samla Capital Oy on vuonna 2015 perustettu ja voimakkaasti kasvava yritys, jonka pääpaikka sijaitsee Jyväskylässä, mutta toiminta-alue kattaa koko Suomen. Hallinnoimme kolmea kiinteistöihin sijoittavaa vaihtoehtorahastoa, Samla Toimitilat Ky:tä, Samla Toimitilat II Ky:tä ja Samla Asunnot Ky:tä, joiden tekemien sijoitusten arvo on noin 70 miljoonaa euroa. Lisätietoja www.samlacapital.fi

 

Tulevaisuuden kasvutavoitteiden saavuttamiseksi haemme tiimiimme Jyväskylään

KIINTEISTÖASSISTENTTIA vakituiseen työsuhteeseen.

Pääasiassa työtehtäviisi kuuluu johdon, myynnin ja isännöinnin tukeminen kuten asiakastietojen ylläpito. Lisäksi tehtäviin kuuluu esimerkiksi vuokrasopimushallinta ja vuokrailmoitukset, asukkaisiin ja vuokralaisiin liittyvien käytännön asioiden hoitaminen (esim. asukasoppaat ja -tiedotteet, asuntonäyttöjen koordinointi),  kohdekohtaisten tietojen päivittäminen (esim. kohteiden kotisivut ja kuvat), välittäjille materiaalien kokoaminen sekä välittäjäyhteistyön koordinointi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta, innostusta kiinteistö- ja sijoitusalaa kohtaan, työtä pelkäämätöntä asennetta ja oma-aloitteisuutta, MS Office -ohjelmistojen hallintaa sekä tiimityötaitoja. Kiinteistöalan kokemus katsotaan eduksi.

Voit olla jo urallasi edennyt valmis osaaja tai urasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä. Tärkeintä on, että sinulla on oikea asenne uuden oppimiseen ja halua kehittyä ja menestyä työssäsi. Taustastasi riippuen tehtävää voidaan myös räätälöidä valittavan henkilön taustan ja kokemuksen mukaan. 

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden kehittyä urallasi eteenpäin. Yhdessä tekeminen on yrityksemme perusajatuksia, joten tukenasi on ammattitaitoinen ja mukava tiimi. Työn aloitus voidaan sopia joustavasti sinun toiveesi mukaan.

Kiinnostuitko?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.manpower.fi viimeistään 8.12.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä 28.11 jälkeen antaa Tiina Venäläinen, tiina.venalainen@manpowergroup.fi, p. 050 300 4372

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.