Kiinteistöassistentti - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020
Asiakkaamme SBB Finland Oy toivottaa sinut tervetulleeksi pohjoismaiden suurimpaan ja kasvavaan yhteiskuntakiinteistöalalla toimivaan yritykseen!
Kiinteistöassistenttina aloitat täysin uudessa tehtävässä Suomessa. Olet avainroolissa varmistamassa ja tukemassa, että toimiston arki ja hallinnolliset asiat rullaavat ja asiantuntijat voivat keskittyä ydinliiketoimintaan.
Kiinteistöassistenttina työtehtäviisi kuuluu kiinteistöyhtiöiden hallinnollisten asiakirjojen käsittely, vuokraustoiminnassa avustaminen, talous- ja hallintopuolen tukitehtävät, päivittäisten varainhoito- / omaisuudenhallintaan liittyvien asiakirjojen tiedostojen valmistelu ja tallentaminen, markkinointitehtävissä avustaminen, yleiset toimistotehtävät sekä asiantuntijoita päivittäisessä arjessa tukeminen.
Hakemamme kiinteistöassistentti on toimeen tarttuva, yhteistyökykyinen, reipas ja omaa kiinnostusta toimialaan. Omalla työskentelylläsi haluat varmistaa, että yrityksen asiakkaat saavat laadukasta palvelua. Opit mielelläsi uutta ja ymmärrät, että uudessa roolissa kaikki ei ole vielä välttämättä valmista. Hallitset MS Office paketin; erilaiset Power Point-esitykset, dokumenttien laatimiset sekä Excelin käyttö on sinulle tuttua ja mieleistä. Pääasiallinen työkieli on suomi, mutta tehtävä edellyttää hyvää englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen osaamisesta on etua.
Eduksesi on aikaisempi kokemus tai koulutus kiinteistöpuolelta; alan sanasto, asiakirjat ja hallinnolliset dokumentit eivät ole sinulle vieraita. 
Tehtävä soveltuu junior-tason kiinteistöassistentille. Huomioimme myös hakijat, keneltä löytyy monipuolista työkokemusta esimerkiksi hallinnollisen puolen toimistotehtävistä.
Työpaikan sijainti ja viihtyisät toimitilat sijaitsevat merellisen Helsingin sydämessä, Katajanokalla. Pääset osaksi pientä, mutta tehokasta asiantuntijoista koostuvaa työporukkaa, jossa työskennellään hyvällä draivilla kiinteistöalan asiakkaiden hyväksi. Pääset kehittämään osaamistasi kiinteistöpuolen toimialalla ja luomaan työtehtävästä sinun näköisesi! 

Työsuhde solmitaan henkilöstövuokrauksella Eilakaislan kautta 1 vuoden ajalle. Rekrytoituminen vakituiseen työsuhteeseen määräajan jälkeen on mahdollinen.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjukka Kinnunen, puh. 030 6090 602 / marjukka.kinnunen@eilakaisla.fi
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 25.10.2020 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikatAloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. 

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1392627
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki