(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöassistentti, asuntoliiketoiminta, Helsinki ja Oulu
Newsec

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Haluaisitko sinä työskennellä yrityksessä, joka on 100 prosenttisesti sitoutunut sinuun? Innostaako sinua yhteisö ja työkaverit, jotka ratkovat rinnallasi arjen haasteita ja mahdollistavat menestymisen työssäsi? Olemme matkalla Suomen suurimmaksi kiinteistöalan asiantuntijayritykseksi ja haluamme kutsua sinut mukaan. Katso, mitä voimme sinulle tarjota!

Meillä on onnistunut historia ja olemme sitoutuneita siihen, että onnistumme myös jatkossa. Olemme Pohjoismaiden suurin ja johtava kiinteistöalan asiantuntijayritys, ja jo pitkään jatkunut kasvumme Suomessa nojaa tinkimättömän laadukkaaseen työhömme sekä kykyymme uudistaa alamme vakiintuneita ja pölyttyneitä toimintamalleja ja -tapoja. Olemme innovatiivinen, arvojohdettu ja yrittäjähenkinen yhtiö. 

Etsimme nyt kahta kiinteistöassistenttia mukaan asuntoliiketoimintayksikköön. Tehtävät ovat kokoaikaisia ja työsuhde alkaa 26.8.2019. Työpaikkasi voi olla joko Helsingin tai Oulun keskustan toimipisteessämme.  

Kiinteistöassistentin tehtävässä toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS
Olet osa suurasiakkaidemme noin 19 000 sijoitusasuntoa hoitavaa asuntoliiketoimintayksikköä.  Vastaat omalta osaltasi isännöinnin asiakaspalvelusta, raportoinnista, palveluverkoston koordinoinnista sekä hoidat kohteiden ostoihin ja myynteihin liittyviä vastuutehtäviä. Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse ja nettipalveluissa, kiinteistötietojen syöttöä ja ylläpitoa järjestelmissä, tiedotteiden ja muistioiden laatimista, materiaalin keruuta asiakas- ja viranomaisraportointiin. Assistenttimme ovat tärkeä osa palveluketjuamme, joten olet ehdottomasti yhteistyökykyinen tiimipelaaja. 

EXCELLENCE
Olet oma-aloitteinen, järjestelmällisen tarkka sekä päämääräorientoitunut ja osaat priorisoida työtehtäviä ajoittaisessa kiireessäkin. Sinulla on asuinkiinteistöjen perustuntemusta. Käytät sujuvasti eri MS Office-ohjelmia ja opit uusien järjestelmien (huoltokirjat, dokumenttienhallinta jne.) käytön nopeasti. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä.

INNOVATION
Olet kiinnostunut kehittämään asiakkuustiimisi toimintaa ja sinulla on omatoiminen ote vuokralaisasioiden hoitamisessa. Pyrit jatkuvasti tekemään asioita paremmin ja löydät uusia ratkaisuideoita, joita viet rohkeasti eteenpäin.

INTEGRITY
Olet tarkka ja täsmällinen asiakkaidemme kiinteistösijoituksiin liittyvän tiedon käsittelyssä ja hoidat työsi tunnollisesti sekä käsittelet vuokralaisasiat ripeästi ja täydellä luottamuksella.

Heräsikö kiinnostuksesi? Seuraavaksi olisi hienoa kuulla lisää sinusta!

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, lisätietoja tehtävästä Helsingissä antaa asiakaspalvelutiimin esimies Suvi Eronen puhelin: 0103896019 tai sähköpostitse: suvi.eronen@newsec.fi. Tehtävästä Oulussa lisätietoja antaa asuntotiimin alueassistenttien esimies Niina Puikko puhelin: 010 389 6079 tai sähköpostitse niina.puikko@newsec.fi

Tehtävään voit hakea hakulomakkeen kautta 17.6.2019 mennessä. Jos kiinnostuit, ole yhteydessä. Olisi hienoa saada sinut työkaveriksemme!