(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöasiantuntija
Sato Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Haluamme tarjota asiakkaillemme yhä parempaa palvelua ja jutella heidän kanssaan enemmän. Tärkein tehtävämme on löytää asiakkaillemme oikeat ratkaisut monenlaisiin kotiin ja vuokra-asumiseen liittyviin kysymyksiin. Ratkomme asiakkaidemme pulmia suurella sydämellä ja työtämme ohjaavat SATOn arvot ’Rima korkealla’, ’Ihminen ihmiselle’ ja ’Osaamisen ilo ja rentous’.

Haemme asiakaspalvelutiimiimme Turkuun vakituista

KIINTEISTÖASIANTUNTIJAA

Kiinteistöasiantuntijana koordinoit asukkaidemme muuttoprosessia, hallinnoit vuokrasopimuksia sekä asuntojen avainrekisteriä, vuokraat autopaikkoja ja hoidat asiakasviestintään liittyviä tehtäviä. Työhösi kuuluu myös asuntojen vuokraustehtäviä, kiinteistöraportointia sekä asuntotarkastuksia ja isännöinnin avustavia tehtäviä.

Tarjoamme asiakaslähtöisen ja vaihtelevan työn mukavassa 5 hengen tiimissä Turun ydinkeskustassa. Pääset oppimaan lisää asunnonvuokrauksesta alan kehittyvimmässä yrityksessä. Tiimissämme teemme työtä sydämellä asiakasta auttaen. Satolaisten mukaan SATO on luotettava, uudistuva ja rento työpaikka.

Toivomme, että

  • viestit luontevasti ja ihmisläheisesti kasvotusten kuten sähköisestikin
  • olet asiakaskeskeinen ja teet kaikkesi löytääksesi asiakkaamme kannalta parhaan ratkaisun
  • reagoit nopeasti muuttuvissa tilanteissa ja osaat johtaa omaa työtäsi myös paineen alla
  • työskentelet vaivattomasti suomen lisäksi englanniksi
  • olet valmis joustamaan työajoissa tarpeen mukaan

Oletko meidän tiimimme uusin vahvistus? Hae paikkaa ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluettelon (CV) ja palkkatoiveen kera viimeistään torstaina 21.2.2019 mennessä.

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa tuleva esimiehesi aluejohtaja Seppo Merimaa, p. 050 527 1886.