(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöasiantuntija
Jyväskylän Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2019

Vastaat Jyväskylän Energian omistamien ja hallinnoimien kiinteistöjen ja rakennusten ylläpidon ja kunnossapidon hallinnasta, suunnittelusta sekä kehittämisestä.

Tehtäviisi kuuluvat kiinteistöjen hallinnointi, vuokraus ja muut transaktiot sekä vuokralaisten yhteyshenkilönä toimiminen. Huolehdit tuotantolaitostemme kiinteistöasioista yhteistyössä toimintojemme kanssa, mukaan lukien huoltotilaukset- ja -seuranta.

Vastuualueellesi kuuluvat palveluntuottajien toiminnan laadunseuranta ja -varmistus sekä kiinteistöhallinnan budjetointi. Hallinnoit kiinteistörekisteriämme ja toimit käytössämme olevan kiinteistötietojärjestelmän Tampuurin pääkäyttäjänä.  

Työssä menestyminen edellyttää erinomaisia neuvottelutaitoja, kehitysorientoitunutta työskentelyotetta sekä vahvaa tietoteknistä osaamista. Aiempi kokemus kiinteistötietojärjestelmien käytöstä katsotaan eduksesi. Olet yhteistyökykyinen ja tarkka ammattilainen, jolla on ymmärrystä myös talouden hallinnasta.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa kokemusta kiinteistöhallinnasta. Sinulla on useamman vuoden työkokemus alalta. Raportoit kehitysjohtajalle.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset kehittämään yhtiön kiinteistöhallintaa sekä omaa osaamistasi näillä osa-alueilla.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

<!-- x-tinymce/html -->

Lisätietoja tehtävästä antavat:

kehitysjohtaja Tiina Mikkola, tiina.mikkola[at]jenergia.fi ja henkilöstöpäällikkö Jari Syrjälä jari.syrjala[at]jenergia.fi p. 0406515538.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.1.2019 mennessä osoitteessa www.jyvaskylanenergia.fi linkistä Tule töihin. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksytty terveystarkastus, joka sisältää huumetestauksen.