(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöasiantuntija, OP Koti Kiteen Seutu
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

OP Koti Kiteen Seutu Oy LKV tuottaa isännöinti- ja kiinteistövälitys- sekä taloushallintopalveluita pääosin Keski-Karjalan alueella, mutta nykytekniikka on mahdollistanut asiakkaidemme palvelun myös muualla Suomessa. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön monipuolisen asiantuntijoiden joukon toimipisteillämme Kiteellä ja Tohmajärvellä. Luotettavalla toiminnallamme takaamme sen, että asiakkaamme voivat keskittyä heille tärkeisiin asioihin, sillä välin, kun hoidamme heidän meille uskomiaan tehtäviä osaavasti ja turvallisesti.

 

Etsimme nyt työkaveriksemme Kiteelle kiinteistöasiantuntijaa parantamaan asumisen laatua sekä mahdollistamaan myyjien ja ostajien asumisen unelmia.

 

 

KIINTEISTÖASIANTUNTIJA

 

 

Tehtävästä

 

Kiinteistöasiantuntijana vastaat kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöiden hallinnollisesta isännöinnistä sekä asiakkaidemme myytävien kohteiden kiinteistövälitystoiminnasta. Monipuolinen ja vaihteleva kiinteistönvälittäjän työnkuvasi on mukaansatempaava yhdistelmä asiakkaiden tapaamisia, kohteisiin tutustumista, esittelyjä ja myyntiä, toimistotyötä ja yhteydenpitoa asiakkaisiin eri kanavissa. Isännöitsijän tehtäviisi kuuluu puolestaan erilaisten taloyhtiöiden tarvitsemien palveluiden hankinta sekä asiakkaiden asumiseen liittyvät tehtävät. Isännöitsijän roolissasi toimit myös hallituksen kanssa tiiviissä yhteistyössä ja huolehdit, että tehtävät päätökset ovat lain mukaisia. Lisäksi laadit talousarvioita ja seuraat niiden toteutumista. Olet vastuussa omasta työstäsi, mutta ennen kaikkea olet osa tiimiä, joka tuottaa yhdessä parhaan osaamisen sekä palvelun asiakkaillemme.

 

Meillä Kiteellä yksikään työpäivä ei ole samanlainen, sillä pyöritämme Kotimme arkea 12 hengen porukallamme. Liiketoimintojemme välillä ei ole aitoja, vaan kehitämme toimintojamme yhdessä. Näin sinulle tarjoutuukin mahdollisuus kasvattaa osaamistasi monipuolisesti eri osa-alueille. Tarkempi tehtävänkuva muotoutuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

 

 

Sinusta

 

Etsimämme kollega on myynnillisen asiakaspalvelun ammattilainen, joka ei kaihda uusia tilanteita. Meille asiakas on aina tärkein ja toivommekin, että pidät ihmisten parissa työskentelystä yhtä paljon kuin mekin. Sinun ei tarvitse vielä olla kiinteistönvälityksen tai isännöinnin ammattilainen vaan riittää, että olet valmis oppimaan uutta ja kehittymään. Tarvittaessa autamme sinua suorittamaan tarvittavat tutkinnot. Kirjallisten tuotoksien kuten myyntiesitteiden sekä erilaisten raporttien laatiminen ja erilaiset neuvottelutilanteet ovat myös osa työtäsi, minkä vuoksi sinulla tulisikin olla hyvät kirjalliset ja suulliset viestintätaidot. Odotamme, että omaat hyvät digitaaliset taidot ja olet valmis uusien kanavien ja järjestelmien käyttöön sekä tukemaan kollegoitasi sekä asiakkaitasi digikysymyksissä.

 

Sovit joukkoomme, jos omaat ”tekemisen meiningin” työskentelyssäsi, hallitset monien tehtävien priorisoinnin ja tehokkaan ajanhallinnan. Jos työkaverisi kuvailevat sinua energiseksi ja positiiviseksi tiimipelaajaksi sekä pidät itsenäisestä oman työn suunnittelusta, kuulemme sinusta mielellämme lisää!

 

 

Tarjoamme sinulle

 

Uskallamme luvata, että tulet viihtymään meillä Kiteellä osana hyvän meiningin työyhteisöä, jossa pelataan joukkueena ja rakennetaan yhdessä tulevaa. Meillä arvostetaan haluasi heittäytyä uusiin tilanteisiin ja haluamme myös mahdollistaa osaamisesi kehittämisen tarjoamalla sinulle aktiivisesti uusia koulutuksia ja vastuualueita. Uskomme sinulle vastuullisen roolin Kotimme palveluiden keskiössä ja pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisten tehtävien parissa. Meiltä saat hyvät työ-, palkitsemis- ja vapaa-ajan edut, minkä lisäksi käytössäsi ovat OP Ryhmän erinomaiset henkilöstöedut pankki- ja vakuutuspalveluissa. Työsi on luonteeltaan liikkuvaa, mikä mahdollistaa joustavat työajat.

 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Kiinnostuitko, mutta jäikö jokin vielä mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi toimitusjohtaja Tero Sinkkonen. Teron tavoitat numerosta 050 550 8457 ja sähköpostitse tero.sinkkonen(at)opkk.fi.

 

Oletko etsimämme uusi kollega? Lähetäthän ansioluettelosi ja hakukirjeesi meille viimeistään sunnuntaina 25.10.2020 osoitteessa op-careers.fi.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan tarvittaessa luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP Kodit ovat paikallisten Osuuspankkien omistamia tytäryhtiöitä, jotka harjoittavat isännöintiä ja kiinteistönvälitysliiketoimintaa. OP Koteja on 47, toimipaikkoja on noin 170. Alueellisesti OP Kodin toimipisteverkosto on toimialan laajin, toimintaa on Hangosta Kittilään. OP Kodeissa työskentelee noin 550 henkilöä. Taloustutkimuksen Kiinteistönvälitysketjut 2017-tutkimuksessa OP Koti oli jo seitsemättä kertaa peräkkäin yleisarvosanalla ja positiivisuudella mitattuna Suomen luotetuin välitysliike. Isännöintiliiketoiminnassa OP Koti on yksi Suomen suurimmista toimijoista.