Kiinteistöasiantuntija KONEelle Hyvinkäälle
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Etsimme asiakkaallemme KONEelle Hyvinkäälle Kiinteistöasiantuntijaa vuoden 2021 loppuun asti kestävään määräaikaisuuteen, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakkaan omille kirjoille.

Työtehtäviisi kuuluu kiinteistönhuollon hallinnolliset tehtävät, kuten toimitilojen rakennus- ja saneeraushankkeista vastaaminen, sekä niiden käytettävyydestä huolehtiminen. Lisäksi työtehtävissäsi teet yhteistyötä eri viranomaistahojen ja KONEen oman osto-organisaation kanssa.

Toivomme sinulta AMK-tasoista tutkintoa joko rakennus- tai LVIS-alalta, ja useamman vuoden työkokemusta rakentamisen, projektinhallinnan ja kiinteistönhoidon tehtävistä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on myös hyvät ongelmanratkaisu- ja organisointitaidot. Pääasiallinen työkieli on suomi, mutta toivomme, että pystyt työskentelemään myös englannin kielellä. Sinulta löytyy hyvät IT-taidot ja hallitset hyvin ainakin MS Officen.

Sinulla on kyky johtaa projekteja ja prosesseja sekä halu jatkuvasti kehittyä työssäsi. Työskentelyotteesi on aktiivinen, oma-aloitteinen, ja sinulta löytyy motivaatiota ja rohkeutta oppia uutta. Persoonana olet positiivinen, sosiaalinen ja joustava.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työtehtävän kansainvälisessä yrityksessä, hyvän perehdytyksen sekä osaavan ja mukavan työyhteisön tuen. Tässä tehtävässä pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisesti ja kehittymään asiantuntijana!

Herättikö kuvaus sinussa kiinnostusta paikkaa kohtaan? Jos näin on, jätä hakemuksesi palkkatoiveen kanssa sivujemme www.adecco.fi kautta. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 4.12.2020. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja paikasta antaa Adeccon Aleksi Kerola numerosta 040 687 8417 tai osoitteesta aleksi.kerola@adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1395451
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Aleksi Kerola (aleksi.kerola (a) adecco.fi)
  • Puhelin: +358 406878417
  • Sijainti: Hyvinkää