(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöasiantuntija, Kehitysyksikkö
Metsähallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Metsähallitus hoitaa, käyttää ja suojelee valtion maa- ja vesiomaisuutta kestävästi ja työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Henkilöstöä meillä on yhteensä noin 1300 henkilöä ympäri Suomen, arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössä. 

Haemme nyt joukkoomme kiinteistöasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Metsähallituksen Kehitysyksikköön, aloitus 1.3.2020 tai sopimuksen mukaan. 

Kiinteistöasiantuntijana vastaat maanmittaus- ja yksityistieasioiden asiantuntijatehtävistä, edunvalvonnasta ja kehittämisestä. Metsähallituksen hallinnassa oleviin valtion kiinteistöihin liittyy monipuolinen kokonaisuus erilaisia maanmittausalan osaamista vaativia tehtäviä. Metsähallituksen asiantuntijat edustavat valtiota vuosittain noin tuhannessa maanmittaustoimituksessa. Tehtävä sijoittuu sopimuksen mukaan Rovaniemelle, Ouluun tai Vantaalle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää maanmittausalan ammattikorkeakoulu- tai ylempää korkeakoulututkintoa, laajaa maanmittaustoimituksia ja yksityistieasioita koskevaa osaamista ja kokemusta sekä maanmittausalan teknistä osaamista. Työssä tarvitset lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja, analyyttista kehittämisotetta, itsenäistä työskentelytapaa sekä hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän Metsähallituksen kiinteistöasioiden hoidon ytimessä, jossa työkenttäsi valtion alueilla on kooltaan reilut 12 miljoonaa hehtaaria. Toimit osana oman organisaation ja Metsähallituksen yhteistyökumppaneiden moniammatillista verkostoa. Metsähallitus tukee henkilöstön hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, terveydenhuoltoon ja vapaa-aikaan liittyvillä henkilöstöeduilla. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.12.2019 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa kehitysjohtaja Tapio Pouta, puh. 0400 295 909.