(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöanalyytikko
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2019

Haemme nyt Kiinteistösijoittamiseen Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen

Kiinteistöanalyytikkoa

Tehtävässä vastaat kiinteistösijoitusten (erityisesti toimitilasijoitusten) analyysi-, BM ja arviointitoiminnasta sekä näihin liittyvästä tiedonhallinnasta ja raportoinnista. Osallistut kohteiden ostamiseen, myymiseen sekä kehitystoimintaan. Koordinoit raportointia ja osallistut toiminnan prosessien ja työkalujen kehittämiseen.

Tehtävässä menestymisen edellytykset

Kiinteistösijoitusalan ja kiinteistöarvioinnin osaaminen ja kokemus edesauttavat tehtävässä analyyttisyyden ja soveltuvan korkeakoulututkinnon lisäksi. Sinulla on ymmärrystä kiinteistösijoittamisen työkaluista ja raportoinnista. Sinulla on kykyä ohjata ja valvoa tarvittavaa palveluntuottajaverkostoa. Englannin kielen taitosi on sujuva sekä suullisesti että kirjallisesti. Olet yhteistyökykyinen ja joustava tiimityöntekijä.

Mitä saat meiltä

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset näkemään laajasti kiinteistösijoittamisen eri osa-alueita osana yhden Suomen suurimman kiinteistösijoittajan organisaatiota. Tukenasi on tiivis asiantuntijatiimi, jossa puhalletaan yhteen hiileen.

Lisätietoja tehtävästä antavat kiinteistöjohtaja Pami Pihlström (010 252 7277) ja toimitusjohtaja Markku Mäkiaho (010 252 7272).

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi 19.4.2019 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta.