(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöanalyytikko ja salkunhoitaja
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Haemme

KIINTEISTÖANALYYTIKKOA JA SALKUNHOITAJAA

LähiTapiola Kiinteistöpääomarahastot Oy:n palvelukseen. Avaintehtäviäsi ovat kiinteistökauppojen tekeminen mukaan lukien hankevalmistelu, osto- ja myyntikohteiden etsiminen ja analysointi, investointilaskelmien ja –esitysten tekeminen sekä nimettyjen kiinteistösalkkujen ja kiinteistöpääomarahastojen hallinta. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat kotimaan kiinteistömarkkinoiden seuranta ja hankkeiden rahoituksen valmistelut.

Odotamme Sinulta

soveltuvaa akateemista tutkintoa. Tehtävissäsi olet yhteyksissä asiakkaiden kanssa koti- ja ulkomailla, joten kiinteistömarkkinoiden ja kiinteistöpääomarahastojen toimintaperiaatteiden tuntemus sekä suomen ja englannin kielen hallitseminen ovat edellytyksenä. Investointien valmistelussa tarvitset myös sijoitustoimintaan liittyvien analysointimenetelmien, kiinteistöpääomarahastojen, kiinteistöjuridiikan ja kiinteistötekniikan tuntemustasi. Lisäksi arvostamme tuoretta kokemustasi vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme Sinulle

haastavan, vastuullisen ja itsenäisen tehtävän yhdessä Suomen suurimmista kiinteistösijoittamisen palveluja tuottavassa yrityksessä. Kattavat henkilöstöedut, hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä ammattitaitoisen tiimin tuen.

Tehtävän rooli: A2B erityisasiantuntija

Toimiperhe: sijoitus

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Kim Särs 040 501 9981, LähiTapiola Kiinteistöpääomarahastot Oy.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 23.6.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.