(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöalan palveluneuvoja - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018
Y-Säätiö on yleishyödyllinen organisaatio, joka edistää yhteiskunnallista oikeudenmukaisuutta tarjoamalla kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja ihmisille, joiden on vaikea löytää asuntoa. Säätiö on poliittisesti sitoutumaton ja voittoa tavoittelematon. Säätiöllä on yli 16 000 asuntoa yli 50 paikkakunnalla. / www.ysaatio.fiM2-Kodit on Y-Säätiön kokonaan omistama yhtiö, joka omistaa ja hallinnoi Y-Säätiön kohtuuhintaisia ARA-vuokra-asuntoja ympäri Suomea. / www.m2kodit.fi
Etsimme toimeen tarttuvaa, positiivista ja asiakaspalveluhenkistä palveluneuvojaa kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen Helsingin Hakaniemessä sijaitsevaan toimistoomme. Työ alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Tehtävässä

huolehdit monipuolisista asiakaspalvelutehtäväistä kasvotusten, puhelimitse sekä sähköpostin välityksellä. Työtehtävään sisältyy asuntohakemusten käsittelyä, vuokraustoiminnan avustavia tehtäviä, huollolle tehtäviä toimeksiantoja sekä asumisaikaisten asioiden neuvontaa.

Toivomme sinulta

ystävällistä asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää paineensietokykyä, aikaansaavaa työskentelyotetta sekä erinomaisia yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoja. Tämän lisäksi tehtävään soveltuva kaupallinen tai kiinteistöalan koulutus ja mahdollinen kokemus kiinteistöalan työtehtävistä katsotaan vahvaksi eduksi. Tehtävässä menestymistä tukee ymmärrys vuokraustoiminnasta sekä sen lainsäädännöstä. Katsomme hyvin ilmaistun suomen kielen taidon lisäksi englannin ja muiden vieraiden kielien osaamisen eduksesi. Ajantasaisten IT-taitojen lisäksi Tampuuri-ohjelmiston hallinta auttaa menestymistäsi tehtävässä.

Tarjoamme sinulle

• monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän
• mahdollisuuden kehittää ja kehittyä asiantuntijaorganisaatiossa • vakavaraisen ja mukavan työyhteisön • modernin työympäristön sekä työvälineet • kattavan perehdytyksen


Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Rami Laakso, puh. 030 6090 598 /etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin 18.7. mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi, sillä tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.