(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöalan monipalvelutyöntekijöitä Jyväskylään
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Etsimme nyt reippaita MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ osaavaan tiimiimme vaativaan teollisuuskohteeseen Jyväskylään.

Haemme uusia innokkaita, oma-aloitteisia ja kehittymishaluisia kiinteistöpalvelualan ammattilaisia asiakkuustiimiimme. Liityt osaksi joukkuetta, joka vastaa ison teollisuusasiakkuuden kiinteistön monipalveluista ja asiakkaan tuotannon erikoistöistä. Työpäiväsi muotoutuu erilaisista tuotantoon tulevista tilaustöistä ja kiinteistön korjaus- ja huoltotehtävistä sekä eri monipalveluiden tuuraustehtävistä (käsikiinteistöhuolto, ympäristöpalvelut, muuttopalvelut). Työsuhde on vakituinen ja työ on pääsääntöisesti päivätyötä klo 7 -15 välillä, mutta myös ilta- ja viikonlopputyöt ovat mahdollisia. Tunteja kertyy viikossa 20-37,5h. 

Olit sitten alan ammattilainen tai vasta-alkaja, tärkeintä on hyvä motivaatio ja kiinnostus alaa kohtaan sekä halu kehittyä alan ammattilaiseksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, paineensietokykyä sekä aurinkoista palveluasennetta. Työssä tarvitset myös ajokorttia sekä hyvät atk- ja tekniset taidot. Henkilönostin-, työturvallisuus,- ja tulityökortit katsotaan eduksi.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 14.1.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan mutta mahdollisimman pian.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -