(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöalan monipalvelutyöntekijä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018


Hihat heilumaan hyvässä jengissä!


Etsimme nyt reippaita MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ osaavaan tiimiimme vaativaan teollisuuskohteeseen Jyväskylään.Haemme uusia innokkaita, oma-aloitteisia ja kehittymishaluisia kiinteistöpalvelualan ammattilaisia asiakkuustiimiimme. Liityt osaksi joukkuetta, joka vastaa ison teollisuusasiakkuuden kiinteistön monipalveluista ja asiakkaan tuotannon erikoistöistä. Työpäiväsi muotoutuu erilaisista tuotantoon tulevista tilaustöistä ja kiinteistön korjaus- ja huoltotehtävistä sekä eri monipalveluiden tuuraustehtävistä (käsikiinteistöhuolto, ympäristöpalvelut, muuttopalvelut). Työsuhde on vakituinen ja työ on pääosin päivätyötä klo 7 -15 välillä. Tunteja kertyy viikossa 30-37,5h. 

Alan koulutus sekä työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan hakijalle eduksi. Ei kuitenkaan haittaa vaikka olisit uusi tulokas alalle. Tärkeintä on hyvä motivaatio, kiinnostus alaa kohtaan sekä halu kehittyä ammattilaiseksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa, stressinsietokykyä sekä aurinkoista palveluasennetta. Työssä vaaditaan lisäksi ajokorttia, hyvät atk- ja tekniset taidot sekä henkilönostin-, työturvallisuus,- ja tulityökortit.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 31.3.2018. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä joten jätäthän pikaisesti hakemusta.ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -