(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöalan huoltomies
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Etsimme Kouvolaan kiinteistöalalle huoltomiehiä. 

Työnkuvaan kuuluu muunmuassa: nurmikonleikkaus, piha-alueiden siisteydestä huolehtiminen, lamppujen vaihdot, syksyllä lehtien puhallukset ja keräykset, lumien ja jäänpoistot sekä hiekoitukset. Myöskin osaamistason mukaan tulevat erilaiset kiinteistöjen huoltoon liittyvät lisätyöt. 

Odotamme sinulta: 

  • Mielellään soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemuksen kautta hankittua osaamista
  • Positiivista asennetta
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Suomenkielen osaamista
  • Ajokortti on ehdoton työn suorittamisen kannalta


Mikäli olet kiinnostunut kyseisistä töistä, niin jätä hakemus sivujemme kautta. Olemme yhteydessä hakijoihin jo hakuaikana.

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.