(Poistunut julkaisusta)

KIINTEISTÖALAN HELMI
Anonyymi

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Alla on lueteltu osaamisia ja ominaisuuksia, joiden tiedämme harvoin löytyvän yhdestä ainoasta yksilöstä. Siksi voit huoletta kutsua itseäsi helmeksi, jos vastaat kaikkiin kyllä. Se ei kuitenkaan ole vaatimus, sillä helmeksi voi myös kehittyä!

 

Oletko kiinteistösijoittamisen, -arvioinnin tai -rahoituksen ammattilainen? Viihdytkö asiakasrajapinnassa ja ratkot mielelläsi asiakkaiden pöydillä olevia haasteita, mutta keskityt välillä mielelläsi myös excel-taulukoihin? Onko sinulla jo olemassa olevia verkostoja sekä kotimaisissa että ulkomailta Suomeen sijoittavissa kiinteistöalan yrityksissä? Koetko olevasi sekä analyyttinen että luova tekijä, joka perehtyy asioihin systemaattisesti, mutta nauttii myös innovoinnista ja kehittämisestä? Nautitko asioiden ja kokonaisuuksien johtamisesta johtoryhmätasolla, ja osaat myös innostaa asiantuntijoita mukaan yhteiseen tekemiseen?

Jos vastasit kaikkien kohtiin kyllä, olet todellinen harvinaisuus ja hyvin todennäköisesti etsimämme kiinteistöalan helmi! Jos sen sijaan ihan jokainen kohta ei täsmännyt, mutta haluat kehittyä helmeksi, tarjoamme siihen otollisen ympäristön. Molemmissa tapauksissa, haluaisimme ehdottomasti jutella kanssasi!

Etsimämme helmen CV:ssa saattaa löytyä joku seuraavista nimikkeistä: fund manager, portfolio manager, salkunhoitaja, investment manager, transaktio- tai kiinteistöanalyytikko, valuer, analyst, key account manager, asiakkuuspäällikkö – tai joku näitä vastaava. Uudessa tehtävässään hän voi käyttää esimerkiksi asiakkuusjohtajan nimikettä (koska “helmi” ei ehkä avaudu asiakkaille niin hyvin).

Asiakkuusjohtajan tehtävänä on johtaa ja kehittää asiakkuuksia, jotka siis muodostuvat erilaisista kiinteistösijoittamiseen erikoistuneista yrityksistä Suomessa ja ulkomailla. Hän luo asiakkuuksien hoitomalleja ja seuraa niiden toteutumista. Hän myös tuo viestiä asiakkailta kotipesään, jossa sitä hyödynnetään palvelutarjooman kehittämiseen. Henkilönä asiakkuusjohtaja on luonnollisesti asiakaslähtöinen ja ratkaisuhakuinen, ja johtajana myös yhteistyöhenkinen ja asiantuntijoita vahvasti osallistava kollega. Tämä helmi ei siis missään tapauksessa vetäydy kuoreensa, vaan loistaa ja kasvaa yhteistyössä muiden kanssa!

Tässä tehtävässä pääset toimimaan lukuisten eri kiinteistösijoittajien kanssa ja tukemaan heidän bisnestään tarjoamillasi palveluilla. Halutessasi tarjolla on myös näkyvä paikka Suomen kiinteistömarkkinoilla erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Kotipesässä sinua tukee hyvähenkinen joukko osaavia asiantuntijoita ja johtajakollegoita.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja helmeksi kehittymisestä antaa Mercuri Urvalissa Sanja Hovilainen puh. 040 754 8107. Voit myös jättää soittopyynnön sähköpostitse (etunimi.sukunimi@mercuriurval.com). Kaikki hakemukset ja yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti.

Hakemuksesi voit jättää viimeistään 7.2. osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-15672. Liitä mukaan CV:si sekä vapaamuotoinen kuvaus omasta helmellisyydestäsi.