(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöalan avoimet tehtävät
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2021

Kiinnostaako työskenteleminen kiinteistöalalla ja haluat ottaa seuraavan askeleen urallasi? Etsimme kiinteistöalan asiakasyrityksillemme osaajia erilaisiin tehtäviin. Voit olla jo alalla kokenut tekijä tai tulevaisuuden kiinteistöalan osaaja, jolla on jonkin verran alalta kokemusta. Tehtävät voivat painottua erilaisiin työtehtäviin ja tehtävänimikkeitä voivat olla esim. vuokrausasiantuntija, kiinteistöasiantuntija, Leasing Manager, asiakaspalvelija tai kiinteistösihteeri. Olemalla osana Talent Pooliamme, voimme olla yhteydessä, kun sinulle sopiva tehtävä aukeaa. 

Arvostamme:

- Vähintään muutaman vuoden kokemusta kiinteistöalan tehtävistä

- Kiinteistöalan tuntemusta ja kiinnostusta alan kehittämiseen

- Alalle soveltuvaa koulutusta esim. Tradenomi tai KTM, kiinteistöalan koulutukset katsotaan eduksesi

- Aitoa asiakaspalveluasennetta palvella erilaisia asiakkaita

- Taitoa hallita kokonaisuuksia sekä työskennellä hektisessä ja muuttuvassa toimintaympäristössä

- Myynnillistä otetta

- Sujuvia yhteistyötaitoja työskennellä osana moniammatillista tiimiä

 

Asiakasyrityksemme tarjoaa Sinulle:

Pääset työskentelemään mielenkiintoisissa kiinteistöalan yrityksissä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi. Kiinteistöala tarjoaa paljon erilaisia uramahdollisuuksia erilaissa tehtävissä. Asiakasyrityksemme tarjoaa tehtävään perehdytyksen sekä tiimin täyden tuen. Saat luonnollisesti korvauksen osaamisestasi ja työpaikkasi sijaistee Uudenmaan alueella. Useimmissa asiakasyrityksissämme sinulla mahdollisuus työskennellä osittain myös etänä.

Hakuprosessi:

Lähetä meille tämän hakuilmoituksen kautta CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen ja kerro meille kiinteistöalan osaamisestasi. Merkitsethän myös suosittelijan yhteystiedot. Huomioithan, että voit lähettää hakemuksesi tehtävään vain tämän hakuilmoituksen kautta. 

Mikäli meillä ei ole juuri tällä hetkellä avoimena sinulle sopivaa tehtävää, säilytämme hakemuksesi, jotta voimme olla yhteydessä myöhemmin, jos profiiliasi vastaava tehtävä aukeaa.

Heräsikö sinulle kysymyksiä?

Ole yhteydessä WorkPower 360° tiimin HR-konsultti Heta Rohkimaiseen sähköpostitse heta.rohkimainen@workpower.fi tai lähetä viestiä WhatsAppissa 0406308101.