(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistöalan ammattilainen
Helsingin Satama Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Haemme kiinteistöalan ammattilaista rakentamaan Helsingin Satamasta maailman toimivinta satamaa ja huolehtimaan toimitilojemme ja maa-alueidemme vuokrauksesta sekä vuokralaistemme asiakastyytyväisyydestä. Olet keskeisessä roolissa Helsingin Sataman matkustajaliiketoimintayksikön kiinteistöpäällikön tiimissä.   

Vastaat terminaalirakennuksissamme vuokralaistyytyväisyydestä, toimitilojen, maa-alueiden sekä pysäköinnin vuokrauksesta. Vuokraustoimintaan kuuluu tilojen markkinointi ja sopimusneuvottelut, vuokralaisyhteistyö sekä vuokratilojen kehittäminen. Ohjaat ja kehität palveluverkostoja sekä organisoit yhdessä kiinteistöpäällikön ja liiketoiminnan kehitystiimin kanssa kiinteistöprojekteja ja avustat investointihankkeissa.  Vuokralaistyytyväisyydestä huolehdit yhdessä kiinteistö- ja liikennepäällikön kanssa. Laajaan ja mielenkiintoiseen toimenkuvaasi kuuluu myös vuokrareskontran ohjaus ja talousraportointia, asiakirjojen laatimista ja hallinnointia.     

Tehtävässäsi menestyminen edellyttää hyvää organisointikykyä sekä asiakas- ja numerolähtöistä ajattelutapaa. Olet oma-aloitteinen, aikaansaava, järjestelmällisen tarkka ja osaat priorisoida ja aikatauluttaa työtehtäviä kiireessäkin. Olet sosiaalinen ja tiimityöskentely on sinulle mieluisaa.  Sinua kiinnostaa kehittäminen ja haluat oppia uutta. Tämä näkyy niin, että pyrit jatkuvasti tekemään asioita paremmin ja löydät uusia kehitysideoita, joita viet rohkeasti eteenpäin tiimissämme. Toimit ennakoivasti, huolehdit asiakkaiden viihtymisestä ja vaivattomasta arjesta sekä tuotat ratkaisuja, jotka kehittävät kiinteistöille lisäarvoa. 

Odotamme hakijalta toimenkuvan mukaisten tehtävien hoitamisen edellyttämää ammattitaitoa ja kokemusta sekä mielellään kiinteistökauppaan tai vuokraukseen liittyvää tutkintoa (LKV,VuT). Kiinteistöautomaatio –ja ohjausjärjestelmien kanssa työskentely on sinulle tuttua, hallitset erinomaisesti office -ohjelmat, olet kiinnostunut oppimaan uusia sovelluksia ja sinulla on vahvat näytöt projektityöskentelystä. Tehtävässä tarvitaan myös hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa ja vähintään B-ajokortin.   

Tarjoamme sinulle työpaikan kotimaisessa, arvostetussa yrityksessä, joustavat työajat, ammattitaitoisen ja motivoituneen työyhteisön, oman esimiehen tuen sekä monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset vaikuttamaan merkittävästi Helsingin Sataman palveluiden kehittämiseen ja pääset kehittymään myös itse. Työpisteesi tulee sijaitsemaan Eteläsatamassa, aivan Helsingin ydinkeskustan tuntumassa, mutta toiminta-alueesi kattaa Katajanokan, Hernesaaren sekä Etelä-, Länsi- sekä Vuosaaren satamat.