(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistö- ja siivousalan osaajia Tuusulaan
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein! 


Oletko palveluhenkinen, oma-aloitteinen tekijä ripeillä ja varmaotteisilla työskentelytavoilla joka etsii uusia haasteita kiinteistö- ja siivousalan parissa? 


Etsimme nyt joukkoomme useita kiinteistö- ja siivousalan osaajia Tuusulaan!


Haemme:


- Kohdevastaavia (2kpl)

- Monipalvelutyöntekijää

- Laitos-/toimitilahuoltajia (2kpl)


Kohdevastaava

Kohdevastaavana tulet vastaamaan osaltasi sinulle nimetyn siivouskohteen päivittäisestä toiminnasta. Tehtävät edellyttävät aiempaa siivousalan kokemusta. Työ on kokopäivätyötä kohteen siivousaikataulun puitteissa ja työsuhde vakituinen.


Monipalvelutyöntekijä

Monipalvelutyöntekijänä tulet toimimaan keittiö ja siivoustyön ammattilaisena, vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä. Ruokahuoltotehtävät sisältävät mm. aamupalan valmistamiset, lounaan tarjoilut, välipalan valmistamiset, keittiöiden siivoukset, ruokasalin pöytäpintojen ja tuolien puhdistamiset. Hakijalla tulee olla ravitsemusalan tutkinto tai vastaava sekä hygieniapassi. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus luetaan hakijan eduksi.  Työ on kokoaikatyötä ja työt sijoittuvat arkipäiville klo 06-14 väliselle ajalle.


Laitoshuoltaja/toimitilahuoltaja

Laitos-/toimitilahuoltajana tulet vastaamaan Tuusulan alueella olevien kohteiden huoltotoimenpiteistä. Työ on kokoaikatyötä (klo 6-14). Tehtävät edellyttävät soveltuvaa kokemusta/koulutusta.
 


Kaikissa tehtävissä menestyminen edellyttää palveluhenkisyyttä ja  ripeää ja varmaotteista työotetta sekä hyvää suomen kielen taitoa. Myös B-kortti ja oman auton käyttömahdollisuus luetaan hakijan eduksi. Palkkaus kaikissa tehtävissä kiinteistöalan TES/sopimus.


Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Myös asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. 


Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään ja liity kasvavaan joukkoomme!  Liitä mukaan CV:si ja määrittele hakemuksessasi, mitä paikkaa tai paikkoja haet.


Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n rekrytointivastaava Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 12-14).