(Poistunut julkaisusta)

Kiinteistö- ja energiajohtamisen data-analyyytikko / BI-asiantuntija
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2019

Haluatko tulla mukaan työyhteisöön, jossa huippuasiantuntijat etsivät yhteistyössä asiakkaiden kanssa uusia mahdollisuuksia? Oletko valmis oppimaan uutta ja innostutko haasteista? Konsernimme kasvaa vauhdilla ja etsimme kiinteistö- ja energiajohtamisen data-analyytikkoa / BI-asiantuntijaa Helsingin toimipisteeseemme.

Voisit olla etsimämme ammattilainen, jos joku näistä kuvaa sinua:

  • olet ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opiskelija, jolla on muutama lukuvuosi takana 
  • sinulla on muutaman vuoden työkokemus 
  • olet vastikään saavuttanut ammattikorkeakoulu- tai yliopistotason loppututkinnon esimerkiksi tuotantotalouden-, kiinteistö- tai rakentamistalouden tai kiinteistöjohdon opinnoissa.

Koulutustaustaa tärkeämpää on kuitenkin osaaminen ja omaksumiskyky. Olet luonut itsellesi vahvan osaamisen tiedon käsittelystä, visualisoimisesta ja analysoimisesta. Olet tottunut työskentelemään itsenäisesti ja toimit sujuvasti sekä tuloksekkaasti yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Työssäsi prosessoit saatavilla olevaa dataa laskennasta visualisointiin asti. Työn tarkka kuva räätälöidään yhdessä kanssasi pohjautuen osaamiseesi ja kehitystavoitteisiisi. Organisaatiossamme on useita vaihtoehtoisia kehittymispolkuja kiinteistö- ja energiakonsultoinnin alueella. Meillä työskentelevät alan huiput auttavat sinua kehittymään ammattilaisena. 

Mitä tarjoamme sinulle?

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut . Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta.

Mitä toivomme sinulta?

  • Ahkeraa ja oma-aloitteista asennetta 
  • Hyviä tietoteknisiä valmiuksia, erityisesti BI-osaamista (PowerBI tai vastaava) 
  • Kokemusta tietoaineiston käsittelystä ja jalostamisesta asiakkaalle hyödylliseen muotoon
  • Hyvää ongelmanratkaisutaitoa ja paineensietokykyä
  • Tietokantaosaaminen (SQL) on etu 

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.granlund.fi/ura/avoimet-tyopaikat torstaihin 18.4.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hakemus kannattaa laittaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-15 välillä ryhmäpäällikkö Jari Loukiainen, etunimi.sukunimi@granlund.fi tai p.  040 574 9321.

Granlund Consulting on kiinteistöliiketoiminnan suunnannäyttäjä, jolla on tietotaito, kokemus ja alan syvä tuntemus. Me katsomme kiinteistö- ja rakennusalaa kolmelta eri näkökulmalta. Nämä ovat kiinteistö-, energia- ja ympäristöjohtaminen, rakentamisen tavoitteiden johtaminen sekä alueelliset energiaratkaisut. Konsultoinnillamme autamme asiakkaitamme parantamaan tuottavuutta ja olemaan omassa toiminnassaan edelläkävijöitä. Mielestämme onnelliset ihmiset tekevät parempaa yhteistyötä ja vastuullisia päätöksiä.

Granlund Consulting on osa Granlund-konsernia, joka työllistää noin 900 asiantuntijaa 20 kotimaan toimipisteessä. Ulkomaan toimipisteet löytyvät Shanghaista, Dubaista, Malmösta ja Sheffieldista. Lue lisää: www.granlund.fi/konsultointi