(Poistunut julkaisusta)

Kiinnostavatko keittiön avustavat työt, HAE NYT !
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2020

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Haemme asiakkaillemme Keski-Uudellemaalle useita ruokapalvelutyöntekijöitä.

Työnkuvasi määräytyy osaamisesi mukaan. Useat tehtävät keittiössä ovat helposti opittavia, jolloin ripeä ote ja hyvä järjestelykyky riittävät.

Ruokapalvelutyöntekijän työtehtäviimme kuuluvat mm.  ruoanvalmistusta, leipomista, ruokien annostelua ja tarjoilua sekä keittiön tilojen ja laitteiden puhtaanapidosta, laitteiston kunnon valvonnasta sekä astiahuollosta.

Työympäristönä toimivat mm. oppilaitosten, päiväkotien, vanhusten hoitolaitosten ja sairaaloiden keittiöt ja henkilöstö- ja työpaikkaravintolat.

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa

Anni Koskela

anni.koskela@aaltovoima.fi 

0503230543

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.