Kiertotaloustyöntekijä
Go On Mikkeli

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Metsäsairila Oy on Mikkelin kaupungin omistama jätehuoltoyhtiö. Yhtiön perustehtävä on lakisääteisten jätehuoltopalveluiden järjestäminen ja kehittäminen. Metsäsairila myös ylläpitää lajittelu- ja kierrätyskeskusta sekä pienjäteasemia ja vastaa toimialueensa hyötyjätteiden kierrätyksestä sekä vaarallisten jätteiden jätehuollosta. Lisäksi Metsäsairila ylläpitää ja kehittää haja-asutusalueen jätepisteverkostoa, kehittää toimialueensa jätehuoltoa sekä vastaa jäteneuvonnasta ja tiedotuksesta. Yhtiön palveluksessa on tällä hetkellä 21 henkilöä.

Haemme asiakkaallemme Metsäsairila Oy:lle asiakaspalveluhenkistä kiertotaloustyöntekijää monipuolisiin lajittelu- ja kierrätysalan tehtäviin uuteen Kieppi-halliin.

Lajittelu- ja kierrätyskeskuksella työskentely on monipuolista työtä, jossa palvellaan asiakkaita uudessa piakkoin valmistuvassa Kieppi-hallissa. Työ sisältää kuormien vastaanottoa, tarkistusta, lajittelua ja hinnoittelua. Työhön kuuluu myös alueiden kunnossapitoon liittyviä tehtäviä sekä materiaalien pakkaamista kuljetuskuntoon. Työ tehdään pääsääntöisesti ulkona.

Odotamme sinulta oma-aloitteista ja ripeää otetta fyysisiä työvaiheita sisältäviin töihin. Tehtävässä menestyäksesi sinun ei tarvitse olla valmis kiertotalouden ammattilainen vaan tärkeämpää on hyvä asenne ja halu oppia uutta ja kehittyä työssäsi. Olethan rehti ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka noudattaa ohjeita ja toimintaperiaatteita eikä pelkää ottaa vastuuta työstä ja tekemisestään.

Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan suoraan asiakasyritykseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.3.2021. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan Avainta ry:n työehtosopimusta.

Tarvittaessa lisätietoa tehtävästä antaa Go On Mikkelin Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885 tai Anna Orava puh. 044 585 9886.

Laita hakemuksesi palkkatoiveineen ohessa olevan linkin kautta 31.1.2021 mennessä, niin olet mukana hakuprosessissa!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1414654
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Mikkeli