(Poistunut julkaisusta)

Kiertotalousasiantuntija
Helsingin seudun ympäristöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Oletko materiaalitehokkuuden tai kiertotalouden ammattilainen? Oletko valmistellut ja toteuttanut TKI-hankkeita?

Haemme seutu- ja ympäristötiedon tulosalueelle Ilmalaan

kiertotalousasiantuntijaa

kehittämään seudullista materiaalitehokkuuden seurantaa ja toteuttamaan kiertotaloushanketta. Tehtävä on sijaisuus, alkuvaiheessa ajalle 1.3.2018 – 28.2.2019.

Vastaat seudun kaupunkien ilmastotoimien seurannasta, osallistut pääkaupunkiseudun jätevirtojen laskentaan ja tuotat tietoa HSY:n resurssitehokkuudesta. Ideoit ja valmistelet uusia TKI-projekteja yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa, sekä osallistut CircHubs -hankkeen toteutukseen. Tarkennamme tehtäväkuvaa osaamisesi mukaan.

Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja työkokemusta kiertotalouden tai ympäristöalan asiantuntijatehtävistä, ympäristötiedon tuottamisesta ja laskentaosaamista. Sinulla on hyvät yhteistoiminta-, verkostoitumis- ja viestintätaidot. Eduksi katsomme kokemuksen kiertotalouden vaativista asiantuntijatehtävistä, hankevalmistelusta, TKI-projektien toteuttamisesta ja hyvät aihealueen verkostot.

Osaat hahmottaa kokonaisuuksia ja olet aloitteellinen, järjestelmällinen ja joustava. Pidämme tärkeänä myös innostusta ja sitoutumista työskentelyyn julkishallinnon toimintaympäristössä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa.

Tehtävän palkkaus määräytyy HSY:ssä käytössä olevan, tehtävän vaativuuteen perustuvan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Susan Lyytikäinen, puh. 050 468 7680 (parhaiten tavoitettavissa 5.2. klo 13.30-15.30, 6.2. klo 9-10.30 ja 14.2. klo 9-10.30).

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi kiertotalousasiantuntijan tehtävään 16.2.2018 klo 15.00 mennessä: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?91ae6190