(Poistunut julkaisusta)

Kiertotalous ja yritystoiminnan vastuullisuus – Maksuton työvoimakoulutus
Aalto PRO

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Haluatko tehdä huomisen bisnestä jo tänään? Tule mukaan kiertotalouden etujoukkoihin!

Maksuton työvoimakoulutus on suunnattu Pohjois-Pohjanmaalla toimiville yksinyrittäjille ja työllistäville pk-yrityksille, jotka ovat kärsineet vallitsevasta koronatilanteesta, ja ovat väliaikaisen työmakkinatuen piirissä. Hae mukaan ja ryhdy kiertotalouden edelläkävijäksi!

Kiertotalous on keino hallita muutosta, joka on väistämätön. Kiertotaloudella pyritään edistämään resurssien, materiaalien ja energian tehokkaampaa käyttöä ja minimoimaan haitallisia ympäristövaikutuksia sekä erilaista hukkaa. Tavoitteena on edistää innovaatioita, luoda uutta taloudellista toimintaa ja työpaikkoja.

Mitä kiertotalous tarkoittaa sinun yrityksessäsi? Miten voit edistää liiketoimintaasi kiertotalouteen panostamalla? Kiertotalous ja yritystoiminnan vastuullisuus -koulutuksessa etsitään kiertotalouden tarjoamia konkreettisia liiketoimintamahdollisuuksia. Koulutuksessa pääset työstämään omaa kiertotalouden liiketoimintasuunnitelmaasi Aalto-yliopiston asiantuntijoiden tukemana. Mahdollisuuksia tarjoavat mm. tuote- ja palvelusuunnittelu, teknologian hyödyntäminen, jakamistalous ja muut uudenlaiset liiketoimintakonseptit

Koulutuksen hyödyt osallistujalle:

  • Saat työkaluja kehittää yritystoimintaasi sopeutumaan muuttuneeseen tilanteeseen.
  • Ymmärrät kiertotalouden keskeiset käsitteet ja mahdollisuudet.
  • Ideoit uusia bisnesmahdollisuuksia omalla toimialallasi.
  • Työstät omaa kiertotaloussuunnitelmaasi koulutuksen aikana.

Koulutus alkaa joulukuussa ja toteutetaan kokonaan verkossa. Se on yrityksellesi maksutonta työvoimakoulutusta, joten hae mukaan ja turvaa yritystoimintasi jatkuvuus! Kouluttajina toimivat Aalto-ylipiston asiantuntijat.

Katso lisätiedot ja aikataulut sivuiltamme www.aaltopro.fi/kiertotaloustyovoimakoulutus ja hae koulutukseen Pohjois-Pohjanmaan TE-palvelujen kautta https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/695497.

Haku päättyy jo 24.11.2020, joten toimi nopeasti!

---

Koulutusohjelma on alueellisen Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen hankkimaa työvoimakoulutusta ja se on osallistujalle maksuton.

Aalto PRO:lla, joka on osa Aalto University Executive Education -ryhmää, on yli 25 vuoden asiantuntijakokemus työvoimakoulutusten toteuttamisesta. Toimintamme osana Aalto-yliopistoa takaa korkean laadun ja luotettavuuden. Kauttamme on työllistynyt jo tuhansia työnhakijoita. Sekä ohjelmiin osallistujien että yritysasiakkaittemme tyytyväisyysaste on erinomainen.