Kiertotalouden asiantuntija
Seinäjoen Ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2019

SeAMK Liiketoiminta ja kulttuuri hakee Ekoinnovointi ja kiertotalouden liiketoimintamahdollisuudet Etelä-Pohjanmaalla sekä Hiilijalanjälkilaskuri broileritiloille -hankkeisiin

kiertotalouden asiantuntijaa

ajalle 1.9.2019-31.12.2021

Tehtävään kuuluu Ekoinnovointi ja kiertotalouden liiketoimintamahdollisuudet Etelä-Pohjanmaalla -hankkeen toteutuksesta vastaaminen projektipäällikkönä yhdessä asiantuntijaryhmän kanssa sekä toimiminen asiantuntijaryhmän jäsenenä Hiilijalanjälkilaskuri broileritiloille -hankkeessa.

Hakijalta edellytämme vahvaa kiertotalousosaamista ja kiertotalousliiketoiminnan ymmärrystä sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Arvostamme innovaatio-osaamista ja kiinnostusta pk-yritystoiminnan kehittämiseen. Kokemus hiilijalanjälkilaskennasta on eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES:n mukaisesti ja eläke-edut KuEL:n perusteella. Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävän sijoitus on SeAMK Liiketoiminta, Frami, Seinäjoki.

Hakemukset 9.8.2019 klo 15.00 mennessä.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1279083
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Seinäjoki
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antaa tutkimus- ja kehittämispäällikkö Pauliina Talvitie, p. 040 830 2382, pauliina.talvitie@seamk.fi