(Poistunut julkaisusta)

Kiertäviä siivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020
Haluatko että työpäiväsi on vaihtelevia ja vauhdikkaita? Kyllästytkö helposti yksitoikkoiseen työympäristöön ja pidät enemmän siitä, että maisemat vaihtuu?

Tässä on sinulle sopiva homma!


Haemme kahta henkilöä kiertäviin siivoustehtäviin Ouluun ja lähialueille.
 
Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset siivouksen ylläpito- sekä perussiivoustehtävät Oulun alueella. Tässä tehtävässä pääset laaja-alaisesti näkemään monia erilaisia  siivousympäristöjä sekä käyttämään omaa ammattitaitoa vaihtelevissa tilanteissa. Teemme siivoustyötä esimerkiksi  oppilaitoksissa, monitoimitaloissa, päiväkodeissa, toimistoissa, päivittäistavaraliikkeissä, kauppakeskuksissa, ravintoloissa, tehtaissa, majoitustiloissa, opetus- ja terveydenhuoltotiloissa Oulun kantakaupungin alueella. 

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassaoleva. Työaikoihin voit olla myös itse vaikuttamassa. Tähän tehtävään sinulla tulee olla alan koulutus ja aikaisempi kokemusta alalta katsotaan eduksesi. Mikäli olet reipas, oma-aloitteinen oppimishaluinen ja innokas tekijä, tämä voi olla juuri sinulle sopiva työ! Koulutamme sinut kohteisiin sekä työvälineisiin perusteellisesti joten tarvitset vain ennakkoluulottoman ja avoimen asenteen.
B- ajokortti on ehdoton ja oman auton käyttömahdollisuus on plussaa.

ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” – palveluasenne.

Meiltä saat työkalut onnistumiseen ja inspiroivan työyhteisön tueksesi! Liity mainioon porukkaamme ja täytä hakemus heti osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 29.3.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten hae heti!


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -