Kiertäviä hoitajia
Attendo

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Etsimme kesäksi Attendolle Turun alueelle kiertävää sairaanhoitajaa ja kiertävää lähihoitajaa!  Voit olla sosiaali- tai terveysalan opiskelija tai jo valmis ammattilainen. 

 

Tehtävän kuvaus:

Tehtäväsi on toimia kiertävänä sairaan-/lähihoitajana Turun alueen Attendon ikäihmisten hoivakodeissa. Olet aina siellä missä tarve on sillä hetkellä suurin. Sinulle on tehty ennalta työvuorot, joiden puitteissa kierrät hoivakodeissa.  Työsi on liikkuvaa ja vaihtelevaa ja tueksesi saat mukavan sekä osaavan tiimin. Tarjoamme kouluttautumismahdollisuuksia, liikkuvan työn lisän sekä moninaiset henkilöstöedut. Meillä pääset työskentelemään nykyaikaisissa tiloissa, jotka on rakennettu palvelemaan laadukkaan hoivatyön tarpeita. Sinulle määritellään kotiyksikkö, jossa olet silloin kun muualla ei ole tarvetta. Kotiyksikkö voidaan sopia sopimuksen mukaan. Alueellamme työskentelee jo useampi kiertävä hoitaja.

Odotamme sinulta:

Odotamme sinulta sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (huomioimme haussa myös opiskelijat), aitoa kiinnostusta ja kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa, hyviä sosiaalisia taitoja sekä iloista, reipasta ja sitoutunutta työasennetta. Olet joustava, oma-aloitteinen ja haluat oppia uutta. Lisäksi edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan. 

Tarjoamme sinulle
- Viihtyisän työympäristön sekä loistavan työtiimin
- Mahdollisuuden kehittyä työssäsi
- ePassi -liikunta-, hyvinvointi -ja kulttuuriedun, myös kesätyöntekijöille!
- Ison konsernin tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja tuen

Heräsikö kysymyksiä? Kerromme mielellämme lisää!
Rekrytointikoordinaattori Krisli Laurila p. 044 494 2123 tai krisli.laurila@attendo.fi. 

Jätä hakemuksesi hakulinkin kautta https://rekry.attendo.fi//Application/Index/1575/ heti tai viimeistään  28.2.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1339821
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku
  • Lisätietoja antaa: Rekrytointikoordinaattori Krisli Laurila p. 044 494 2123 tai krisli.laurila@attendo.fi.