Kiertävä viikonloppusiivooja Ouluun
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2021

Haemme nyt useampaa kiertävää VIIKONLOPPUSIIVOOJAA asiakaskohteisiimme OULUUN.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


Tässä tehtävässä huolehdit ylläpitosiivouksesta asiakaskohteissamme Oulun ja Kempeleen alueella. Työympäristöinä on muun muassa korjaamo- ja myymäläkohteita. Työtä tehdään viikonloppuisin ja pääsääntöisesti lauantaisin. Työt sijoittuvat klo 05:00–19:00 välille ja työpäivän pituus vaihtelee 1–3,5 tunnin välillä. Työsuhde on osa-aikainen ja vakituinen. Tehtävässä tarvitset ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta, sillä työkohteet vaihtuvat työpäivän aikana. Työ sopii hyvin lisätienestiä haluavalle esimerkiksi opiskelijalle!  


Viihdyt tehtävässäsi, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote. Aikaisemman kokemuksen vastaavan kaltaisesta työstä tai alan koulutuksen katsomme eduksesi, mutta halu oppia on silti siivousalan työkokemusta tärkeämpää, sillä meillä saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi. Edellytämme tarkkuutta, sujuvaa suomen kielen osaamista sekä hyvää peruskuntoa. Lisäksi arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä oman työn organisointitaitoa. Katsomme eduksesi, mikäli sinulla on jo suoritettuna hygieniapassi sekä työturvallisuuskortti.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Tuntuuko tehtävä omalta? Jätä hakemus tehtävään jo tänään tai viimeistään 28.11.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi, www.issworld.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot