(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä toimitilahuoltaja
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020
Haemme energiseen joukkoomme kahta KIERTÄVÄÄ TOIMITILAHUOLTAJAA Helsingissä sijaiseviin siivouskohteisiin (Kallio, Keskusta).

Toimitilahuoltajana työnkuvaasi sisältyy muun muassa ylläpitosiivous- ja perussiivoustehtäviä. Työ on kokoaikainen, työvuorot sijoittuvat klo 6-23 välille. Työvuoroja voi olla myös lauantaisin ja sunnuntaisin.

Edellytämme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä tai suoritettua alan tutkintoa. Menestyäksesi työssä tarvitset suomen tai englanninkielen taitoa. Arvostamme, että olet luotettava, joustava, asiakaspalveluhenkinen. Katsomme eduksi B-ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden.
Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi.
Hae tehtäviä sähköisen järjestelmän kautta. Hakuaikaa on 22.3.2020 asti. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 
Lisätietoja antaa Tiia Rämö numerosta 050-5680342, arkipäivisin kello 14-16.

Miksi Palmian toimitilapalvelut?

Siivousalalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Palmian siivouspalveluissa työskentelee noin 900 alan ammattilaista. Päivittäin puhdistettavia neliöitä melkein kaksi miljoonaa. Toimimme runsaassa 600 eri kohteessa, palvelukohteitamme ovat mm. keskustakirjasto Oodi, Helsingin Satama, Helsingin kaupungintalo, Aalto-yliopisto, metron asemalaiturit ja Turun linna.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessä työskentelee n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.