(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä toimitilahuoltaja Hämeenlinnaan
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019
Oletko iloinen ja ulospäinsuuntautunut palveluosaaja, joka osaa toimia terveydenhuollon kohteessa? Lisäksi pidät työskentelystä muuttuvissa tilanteissa ja olet oma-aloitteinen. Arvostamme ja tarvitsemme uudessa toimitilahuoltajassa reipasta työotetta, maalaisjärkeä, motivaatiota, joustavuutta ja oikeaa asennetta. Etsimme juuri sinua, jolla on asenne ja sydän paikallaan. Työskentelet kiertävänä toimitilahuoltajan Hämeenlinnan alueen kohteissa. Työaika voi vaihdella klo 6-21 välillä. Työskentelykohteina on mm. päiväkoteja kouluja. Päiväkodeissa työhön kuuluu siivouksen lisäksi myös aamiaisen ja välipalojen valmistusta sekä lounaan tarjoilua ja tiskaamista. Oman auton käytöstä maksetaan kilometrikorvaus.

Arvostamme puhtausalan tutkintoa esimerkiksi toimitilahuoltajan tai laitoshuoltajan ammattitutkintoa ja/tai työkokemusta

Kiinnostuitko? Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta ja haluat meille töihin, jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme (voit liittää myös CV:n hakemukseesi) 24.11.2019 mennessä. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tarvittaessa lisätietoja työstä saat Tiina Pollarilta p. 040 520 8261

Palmia panostaa henkilöstönsä perehdyttämiseen ja hyvinvointiin. Tarjoamme monipuolisen tehtävänkuvan ja mukavat työkaverit, perehdytämme työhön. Ethän arkaile ottaa yhteyttä, vaikka olisit vasta valmistunut!

Miksi Palmian toimitilapalvelut?

Siivousalalla palkkauksemme perustuu AVAINTA-työehtosopimukseen, jossa on alaa keskimääräistä paremmat ilta-, yö- ja viikonloppulisät sekä runsaat lomaedut. Meillä pääset osaksi kehittyvää ja monipuolista työyhteisöä, jossa urapolkumahdollisuuksia avautuu säännöllisesti. Tarjoamme työsuhde-etuina työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja.

Palmian siivouspalveluissa työskentelee noin 900 alan ammattilaista. Päivittäin puhdistettavia neliöitä melkein kaksi miljoonaa. Toimimme runsaassa 600 eri kohteessa, palvelukohteitamme ovat mm. keskustakirjasto Oodi, Helsingin Satama, Helsingin kaupungintalo, Aalto-yliopisto, metron asemalaiturit ja Turun linna.

Palmia on kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Monimuotoisessa yrityksessä työskentelee n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi.