(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä toimitilahuoltaja Aalto Yliopisto Otaniemeen
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä ruoka-, kiinteistö-, siivous- ja turvallisuuspalvelutoimintaa tarjoava palveluyritys. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat julkiset toimijat ja yhteisöt, yritykset sekä yksityishenkilöt. Valtakunnallisesti toimivassa yrityksessämme työskentelee noin 2200 työntekijää. Huolehdimme työntekijöidemme ammattitaidosta ja työn ilosta. Olemme monimuotoinen ja välittävä työyhteisö, tarjoamme monipuolisia töitä – hyviä kehitysmahdollisuuksia unohtamatta.

Palmian toimitilapalvelut siivoaa luotettavasti ja tehokkaasti yli kaksi miljoona neliötä päivittäin pääkaupunkiseudulla sekä muualla Suomessa.

Haemme energiseen joukkoomme KIERTÄVÄÄ TOIMITILAHUOLTAJAA Aalto Yliopistoon Espoon Otaniemeen.

Toimitilahuoltajana työnkuvaasi sisältyy ylläpitosiivous ja perussiivoustehtävät.

Edellytämme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään 2 vuoden ajalta ja/tai suoritettua laitoshuoltajan koulutusta. Tehtävässä edellytetään suomen- tai englanninkielen taitoa. Arvostamme sitä, että olet huolellinen ja asiakaspalveluhenkinen alan ammattilainen. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Lisätietoja antaa Riina Villemsaar numerosta 040 683 7696.

Täytä hakemus osoitteessa www.palmia.fi/avoimettyopaikat mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.