(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä suurtalouskokki, Satakunta
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2018
StaffPoint on merkittävä ravintola-alan ammattilaisten työllistäjä! Työntekijämme ovat ammattitaitoisia, ammattiylpeitä ja motivoituneita alan moniosaajia - löytäisitkö kenties sinä uuden uran StaffPointin asiakasyrityksestä?

Etsimme asiakasyrityksellemme kiertävää KOKKIA Porin ja lähialueen henkilöstöravintoloihin.

Työ koostuu henkilöstöravintoloiden monipuolisista kokin/keittiö/salipuolen tehtävistä. Sisältäen lounaan- vitriinituotteiden ja salaattien valmistusta, astiahuoltoa ja siisteyden ylläpitoa. Monipuolisiin työtehtäviin kuuluu myös asiakaspalvelu, myynti ja kassatyöskentely. Pystyt työskentelemään yksin mutta osaat tarvittaessa täydentää tiimiä. Olet valmis liikkumaan, työskentelemään itsenäisesti ottaen haasteita vastaan.

Työtä on tarjolla asiakasyrityksen tarpeiden mukaan. Työsopimus kirjoitetaan StaffPointin ja työntekijän välille. Palkkaus on MaRaVa-työehtosopimuksen mukainen.

Jos koet olevasi keittiön rautainen moniosaaja ja aurinkoinen asiakaspalvelija, valmiina hektiseen liikkuvaan työhön, olet etsimämme henkilö!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemuksesi jo tänään!


Edellytämme sinulta

- kokin koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista työtehtävistä
- reipasta otetta työhön
- asiakaspalvelu asennetta
- kykyä toimia itsenäisesti ja vastuullisesti


Tarjoamme sinulle

- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi
- monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät
- mahdollisuuden työllistyä myös pidemmäksi aikaa
- vahvan ja monipuolisen organisaation tuen työskentelysi ajaksi


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy työnhakijaksi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti. Osa hakijoista kutsutaan ensimmäisessä vaiheessa videohaastatteluun, joten muistathan tarkkailla myös sähköpostiasi. Edellytämme valittavalta henkilöltä suosittelijaa, joten täytäthän hänen yhteystietonsa jo hakemukseesi.


Lisätietoja

Assi Hjelt
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 720 6521, assi.hjelt@staffpoint.fi
Satamakatu 22, 20100 TURKU