Kiertävä siivooja
Lassila&Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Oletko aurinkoisen asiakaspalvelun ammattilainen, jolla pysyy siivousvälineet hyppysissä ja homma niin sanotusti hanskassa? Entäs, miltäpä kuulostaisi ryhtyä kiertotalouden käytännön tekijäksi juuri meidän yrityksessä? Nyökyttelitkö päätäsi? Aivan mahtavaa - ei muuta kuin hyppää mukaan meidän remmiin ja tule meille 

  

KIERTÄVÄKSI SIIVOOJAKSI

  

Me etsimme nyt uutta vahvistusta siivousjoukkueeseemme terveydenhuollon kohteisiin Tampereelle ja Nokialle! Paikka on tarjolla positiivisen asenteen omaavalle tekijälle, jolla on napakka ja reipas ote työn tekemiseen. Tässä pestissä pääset tekemään vaihtelevaa ja mielenkiintoista työtä, ja tulet oppimaan paljon. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen ja työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 06:00-14:00 kahden eri kohteen välillä. Lisäksi tehtäviisi voi kuulua mahdollisia sijaisuuksia muissa kohteissa, joten saat sopivasti vaihtelua työpäiviisi!

  

Miten loistaa tehtävässä? Meille tärkeää on, että sujahdat tiimiimme sukkelasti ja ylläpidät reipasta tekemisen meininkiä omalla valloittavalla asenteellasi! Kohtaat työssäsi myös asiakkaita, joten osaat myös huomioida heidät oman työsi lomassa. Liikkuvan työn luonteen vuoksi aikaisempi kokemus ammattisiivouksesta ja oman auton käyttömahdollisuus ovat tehtävässä ehdoton etu. Oman auton käytöstä työkohteiden välillä L&T maksaa kilometrikorvaukset. Hakijalta toivomme myös hyvää suomen kielen taitoa, sillä työkohteissa kommunikointi asiakkaiden kanssa on tärkeää työn tekemisen kannalta. Työturvallisuuskortista on myös plussaa, mutta ei välttämätöntä.

  

Mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? Tietysti mahtavan tiimin ja esihenkilön tukemaan sinua päivittäisessä työssäsi. Meillä pääset myös kehittymään siivousalan ammattilaiseksi, me tuemme ja avustamme sinua oman urapolkusi kehittämisessä! Palkkauksessa noudatamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja ison taloon etuuksiin kuuluu myös paljon hyvinvointi-, terveys- ja liikuntaetuja, jotta voit nauttia elämästä myös työn ulkopuolella! 

  

Me odotamme sinua täällä jo innolla, joten jätä hakemus oikean nurkan HAE -painikkeen kautta! Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin seikka, kysy rohkeasti lisätietoja rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Lisääthän viestiisi työpaikkailmoituksen viisinumeroisen ID-tunnuksen. Huomaathan kuitenkin, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.  

  

Kurkkaa vielä, millaista siivoustyö on L&T:llä: 

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1551234
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Rekrytiimi L&T
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Tampere