Kiertävä siivooja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Haemme tiimiimme PORIIN SIIVOOJAA vastaamaan asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksista pääasiassa toimistoympäristöissä.


Työtä tehdään eri kohteissamme Porin alueella, ja näin ollen työpäiväsi ovat mielekkään vaihtelevia. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 5:00-22:00 välille. Työtä tehdään aamuvuoropainotteisesti, mutta joustavan asenteesi puolesta tarpeen mukaan sovitut ilta- ja lauantaivuorotkaan eivät tuota sinulle ongelmia. Työsuhde on osa-aikainen (30-37,5h/viikko) ja kyseessä on määräaikainen sijaisuus, joka solmitaan 30.9.2022 asti. Myös jatko on mahdollinen.


Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa


 • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi hyödyntämällä mielenkiintosi mukaan monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme.
 • työyhteisön, jossa arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
 • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa saat mahdollisuuden loistaa. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti. Käy lukemassa esimerkiksi Omena-ohjelmasta digilehdestämme: https://toissa.iss.fi/artikkelit/omena-voiton-salaisuus-lahtematon-vaikutus-asiakkaaseen.
 • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat.
 • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin sekä säännölliset turvavartit.


Mitä odotamme sinulta?


 • kokemusta siivoustyöstä noin kahden vuoden ajalta
 • B-ajokorttia kohteiden välillä kulkemiseksi sekä oman auton käyttömahdollisuutta, jonka huomioimme kilometrikorvauksin
 • omatoimista ja itsenäistä työotetta
 • reippautta ja rohkeutta ottaa haltuun kohde kuin kohde 
 • erinomaista palveluasennetta - luot osaltasi hyväntuulista ilmapiiriä sekä laadukkaita palvelukokemuksia asiakkaillemme
 • hyviä vuorovaikutustaitoja sekä suomen kielen taitoa


Me, ISS Suomi,
olemme osa maailman johtavaa kiinteistö-  ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin, olemme kehittäneet siivousosaamistamme yli 80 vuoden ajan.


Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!


Olisitko sinä uusi vahvistuksemme ISS:n tiimissä? Hae mukaan joukkoomme ja jätä hakemuksesi viipymättä. Hakuaika päättyy 19.12.2021. Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot