Kiertävä siivooja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2021

Hei osaava SIIVOOJA – me etsimme sinua osa-aikaiseen työsuhteeseen Lempäälään ja Valkeakoskelle! Tässä tehtävässä vastaat eri kohteiden ylläpitosiivouksesta. Työympäristöinä on muun muassa myymäläkohteita. Työkohteet voivat vaihtua työvuoron aikana.  Työvuorosi ovat arkisin sekä lauantaisin kello 6:00–14:00 välillä. Työvuoron pituus vaihtelee 4–7,5 tunnin välillä ja viikossa työtunteja kertyy 18–37,5 tuntia.  Tämä työsuhde on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian.


Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa


  • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme. Katso esimerkki meillä siivoustiimissä aloittaneet Eeva-Riitan urapolusta täältä.
  • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
  • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
  • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat.
  • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit.

Sinulta me toivomme


  • aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Eduksi katsomme puhdistuspalvelualan tutkinnon.
  • itsenäistä, tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta
  • sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää fyysistä kuntoa.
  • erinomaista palveluasennetta, jonka ansiosta pystyt organisoimaan työtäsi yhdessä asiakkaan henkilökunnan kanssa.
  • B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.


Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö- ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin, olemme kehittäneet siivousosaamistamme yli 80 vuoden ajan.


Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!


Hae tehtävään viimeistään 17.10.! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot