Kiertävä siivooja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

Haemme nyt SIIVOOJAA vahvistamaan tiimiämme Tampereella!

ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.

Oletko sinä etsimämme, itsenäiseen työhön kykenevä ja oma-aloitteinen siivooja? Haemme nyt Tampereelle eri asiakkuuksiimme kiertävää siivoojaa. Työtä tehdään 30-37,5h/viikko ja työsuhde on vakituinen. Työvuorot sijoittuvat arkiaamuihin kello 6:00-15:00 välille.

Tässä tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla käytännössä hankittua työkokemusta ammattilaissiivouksesta sekä nuhteeton tausta - tehtävään valitulle tullaan tekemään turvallisuusselvitys, joka tulee olla hyväksytty ennen työsuhteen alkua. Työn liikkuvan luonteen vuoksi sinulla tulee olla B-ajokortti. Oman auton käyttömahdollisuus on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tarkkaa työskentelyotetta.

Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Toi lukea tarkemmin perehdytyspolustamme tästä linkistä:  https://toissa.iss.fi/artikkelit/perehdytys-tekee-digiloikan. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!

Heräsikö mielenkiintosi? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa tyopaikat.iss.fi vaikka heti,  kuitenkin viimeistään 17.6.2021. Toivomme sinun voivan aloittaa jo kesäkuun aikana.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot