(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Haemme nyt SIIVOOJAA vaihteleviin asiakaskohteisiimme TAMPEREELLE.


ISS siivouspalvelut huolehtivat kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Tässä tehtävässä toimit kiertävänä siivoojana ja huolehdit puhtaanapidosta monessa eri asiakaskohteessamme. Toimit sijaisena asiakaskohteiden siivoojille, joten tästä syystä työkohteet vaihtelevat ja työ on liikkuvaa.Töitä teet arkipäivisin ma-pe 6-7,5h päivässä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa aamuisin klo 06.00 – 14:00 välillä sekä iltaisin klo 14:00 – 22:00 välillä. Työsuhde on vakituinen ja työtä tehdään osa-aikaisesti (30 - 37,5h/viikko). Asiakaskohdeympäristöt vaihtelevat ja ovat muun muassa oppilaitoksia, terveydenhoitolaitoksia sekä toimistoympäristöjä. Oppilaitosympäristön vuoksi valitun henkilön on esitettävä ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien (504/2002) -lain mukainen oikeusrekisterikeskuksen rikostaustaote, joka on edellytys työsopimuksen solmimiselle. Rikostaustaote ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi, kun se esitetään työnantajalle. Lisäksi tehtävään valitulle henkilölle tullaan teettämään perustasoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.


Tähän tehtävään edellytämme aikaisempaa siivoustyökokemusta. Siivoustyökokemusta tulisi olla vähintään vuoden verran viimeisen kolmen vuoden ajalta. Tehtävässä tarvitaan erinomaista suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä peruskuntoa. Arvostamme vastuullista, itsenäistä ja joustavaa työskentelyotetta. Tehtävässä viihtyy liikkuvasta työstä ja vaihtelevasta työympäristöstä nauttiva henkilö. Asiakaskohteiden puolesta haemme henkilöä, joka on sosiaalinen ja viihtyy moninaisessa työympäristössä. Työ on liikkuvaa, joten henkilöllä tulee olla voimassa oleva B-ajokortti sekä eduksi katsomme oman auton käyttömahdollisuuden. Jos oman auton käyttömahdollisuutta ei ole, käyttöön saa työsuhdeauton. Eduksi katsomme työturvallisuuskortin.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoon tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 20.1.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -