Kiertävä siivooja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Haemme nyt KOKOAIKAISTA KIERTÄVÄÄ SIIVOOJAA asiakaskohteisiimme TAMPEREEN ALUEELLE.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Tässä tehtävässä toimit kiertävänä siivoojana yhden palveluesimiehen alueen kohteissa. Huolehdit alueen sijaisuuksista vuosilomien ja muiden tarpeiden mukaisesti. Työaika sijoittuu arkipäiville ja viikonlopuille aamu- ja iltavuoroihin 6 – 22 välille. Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/viikko) ja vakituinen.


Tähän tehtävään edellytämme aikaisempaa siivoustyökokemusta. Tässä tehtävässä tarvitset lisäksi hyvää suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä peruskuntoa. Yhden palveluesimiehen alueella kohteet tulevat tutuiksi vähitellen, joten tässä työssä viihtyy loistavasti henkilö, jolle työn monipuolisuus ja hallittu vaihtelevuus tuovat energiaa arkeen. Työssä liikkumista helpottaa myös oman auton käyttömahdollisuus.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoon tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 3.12.2020. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401238
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala, Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere