(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Pidätkö vaihtelevasta työympäristöstä? Sopivatko elämänrytmiisi erilaiset työajat?

Etsimme nyt kahta SIIVOOJAA eri asiakaskohteisiimme Kirkkonummen, Lohjan ja Raaseporin alueille.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden.

Tehtävässä huolehdit eri kohteiden ylläpitosiivouksesta mm. teollisuus- ja toimistokohteissa. Työajat sijoittuvat sekä arkipäiville että viikonlopuille kolmivuorotyönä. Tehtävä on osa-aikainen ja työtunteja kertyy 5-7,5 h/pvä ja 25–37,5 h/vko.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta ylläpitosiivouksesta vähintään vuoden ajalta ja alan koulutus sekä kurssit katsotaan eduksi. Lisäksi tarvitse hyvää suomen kielen taitoa, vahvaa peruskuntoa, asiakaspalveluhenkisyyttä, B-ajokortin sekä mahdollisuuden käyttää omaa autoa. Menestyt tehtävässä, jos olet tarkka ja omatoiminen työskentelijä, joka ei hämmenny muuttuvista tilanteista. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä mahdollistaa työsopimuksen.

ISS palveluilla tarjoamme sinulle työn, jossa sinun ei tarvitse kangistua kaavoihisi! Tässä tehtävässä pääset kohtaamaan erilaisia sidosryhmiä ja näet erilaisia kohteita jotka takaavat, ettei sinulla ole kahta samanlaista työpäivää. Päivitetyt sekä huolletut työvälineet varmistavat työssä viihtymisen ja turvallisuuden. Huolehdimme työntekijöistämme, sillä olet arvokkain voimavaramme. Panostamme hyvinvointiisi ja työssä viihtymiseesi.

Jos tehtävä tuntui omaltasi, hae tehtävää osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta viimeistään 31.5.2020. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -