Kiertävä siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Toivotko työsi sisältävän aktiivista arkiliikuntaa sekä mahdollisuuden vaikuttaa toisten viihtymiseen? Toivotko jokaisen päiväsi olevan erilainen?

 

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme ja tule meille

 

KIERTÄVÄKSI SIIVOOJAKSI 

 

vakituiseen kokoaikatyöhön Tampereelle ja lähialueille. Työkohteita ovat mm. Sarankulma, Nokia, Lahdejärvi, Hallila sekä Hankkio. Työssäsi pääset vastaamaan useamman Tampereen alueen asiakaskohteemme tilojen puhtaanapidosta, jonka lisäksi olet erittäin keskeisessä roolissa positiivisen asiakaskokemuksen luomisessa! Työ saattaa myös sisältää aulapalvelutöitä, joten englanninkieli katsotaan eduksi. Työssäsi kierrät asiakaskohteitamme "joka paikan höylänä", joten vaihtelevuutta tästä työstä ei puutu! Kohteet siis vaihtelevat tarpeiden mukaan, mutta töitä pääset paiskimaan arkisin aikaisin aamulla ja joskus myös viikonloppuja. Viikkotunteja täydet 37,5h.

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Tärkeimpänä piirteenä pidämme positiivista asennetta sekä hyvää työmoraalia, sillä pääset jo hyvin pitkälle! Aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus on toki eduksesi, mutta meillä timanttinen asenne ratkaisee. Hymyn tuominen työyhteisöön on ehdoton plussa! Koska työ on liikkuvaa ja alati muuttuvaa, on joustava asenne valttikorttisi. Myös ajokortti on suotavaa, koska liikkuminen kohteiden välillä tapahtuu autolla. Oma auto on kätevä, mutta tarvittaessa saat käyttöösi myös työauton. 

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Palkkaus perustuu kiinteistöpalvelualan TES:iin ja palkka vaihtelee kohteiden mukaisesti.

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian! Huomioithan, että otamme hakemuksia vastaan vain nettisivujemme kautta.

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi meille osoitteessa rekry@lassila-tikanoja.fi, eli ei kun tutustumaan meihin lisää!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1330528
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T (offre32243029.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Puhelin: 35810636111
  • Sijainti: Tampere