Kiertävä siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019
Pidätkö työstä, jossa jokainen päivä on erilainen ja saat työskennellä erilaisissa mielenkiintoisissa kohteissa?

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA pääkaupunkiseudulle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Tässä tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta sekä peruspesuista eri asiakaskohteissamme. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 06-16 välille, mutta työtä tehdään välillä myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. Työtunteja tehtävässä kertyy n. 6-7,5 h/pvä ja 30-37,5 h/vko.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä, alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa, lisäksi B-ajokortti on tehtävässä välttämätön. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on joustava, tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä teet mieluusti töitä eri kohteissa. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuus selvitys sekä luottotietojen tarkistus, jotka hyväksyttynä mahdollistavat työsuhteen.

Tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa ammattilaisilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 29.12.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fiwww.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1319517
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 29.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa