(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Oletko rohkea ja ripea, sekä omatoiminen? Oletko valmis pelastamaan päivän ja auttamaan kollegoita pulasta? 

 

Oletko etsimämme 

 

SIIVOOJA

 

vakituiseen kokoaikaiseen työhön Turun alueelle! Toimit alueen luottopakkina, ja liikut paikasta toiseen sujuvasti autolla ja olet avuksi siellä missä tarvitaan. Toimit tehokkaasti paineen alla, eikä sormi mene suuhun tiukankaan paikan tullessa vastaan. Asiakaskohteissa tehdään töitä välillä 5.00-23.00, alueen luottopakkina sinun työsi tapahtuu pääsääntöisesti 6-15 välissä, joskus myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tarjoamme viikossa täydet tunnit. Supersankarin työpäivien sisältöä on mahdotonta ennustaa etukäteen, joten olethan joustava ja sopeutuvainen. Joustavuutta lupaamme tarjota myös meidän puolelta! 

 

Aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus on toki plussaa, mutta ennen kaikkea arvostamme reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Odotamme hakijalta ennen kaikkea luotettavuutta, tarkkuutta sekä itseohjautuneisuutta. Ilon ja hymyn tuominen työyhteisöön on ehdottomasti plussaa! Siivoustyö on monipuolista ja päivät erilaisia. Siivouskohteina esim. toimistoa, teollisuutta, kauppoja, kauppakeskus, tiskausta, palvelutiskiä, asuinkiinteistöjä, suursiivouksia jne. Turvallisuusselvitys vaaditaan muutamaan kohteeseen. 

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Palkkaluokka vaihtelee kohteittain ja liikkuu välillä 10,67-11,76€. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Eikö kuulostakin hyvältä? Kerro siis meille lisää itsestäsi ja täytä hakemuksesi tehtävään oheisen linkin kautta! Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain hakulinkin kautta.