(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019
Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla?

Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA eri asiakaskohteisiimme pääkaupunkiseudulle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Meillä vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta. Työaika sijoittuu arkipäiville pääsääntöisesti klo 06-14 välille, mutta satunnaisesti myös iltavuorot klo 14-22 välillä ovat mahdollisia. Työtunteja tehtävässä kertyy 5-7,5 h/pvä ja 25-37,5 h/vko. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen.

Emme edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä vaan arvostamme ennakkoluulotonta asennetta sekä erinomaisia asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja. Työssäsi sinun on pystyttävä kantamaan vastuuta ja toimimaan oma-aloitteisesti sekä asiakaslähtöisesti. Sinulla on vahva peruskunto ja suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Menestyt tehtävässä, jos olet joustava, uusiin tilanteisiin mukautuva sekä tartut rohkeasti ja reippaasti käsillä oleviin tehtäviin.

ISS palvelut tarjoaa sinulle elämäntilanteeseesi sopivan työpaikan. Arvostamme työntekijöitämme ja pyrimme muokkaamaan työtä sinulle sopivaksi. Molemmin puoliset joustot ja luottamus siivittävät meitä matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 8.9.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -