(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä siivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Me ISS:llä varmistamme aina siivouspalvelun laatutason, tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoman turvallisuuden.


Etsimme nyt osa-aikaista ja kiertävää SIIVOOJAA Helsinkiin ja Vantaalle.  


Siivoojan tehtävässä työhösi kuuluu sijaistus, jaksottaiset työt sekä koneajot ja kiillotukset eri asiakaskohteissamme. Työaika on kello 6-23 välillä, mutta se tehdään pääasiassa aamuvuorossa kello 6 alkaen. Yhden vuoron pituus on vähintään neljä tuntia, viikkotuntimäärän ollessa noin 20 tuntia. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen, mutta mahdollisuus on myös kokopäiväisiin tunteihin.


Katsomme eduksi, jos sinulta löytyy siivousalan koulutus ja/tai kokemusta alalta. Erityisesti kokemus erilaisten koneiden käytöstä on eduksi. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa. Tulet liikkumaan työssäsi kohteesta toiseen, joten ajokortti on ehdoton. Myös oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksi.


Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 13.8.2018.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -