(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä siivooja
Citywork Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2018

Asiakasyrityksemme kaipailee tiimiinsä kiertävää siivoojaa kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Helsingin keskustan alueelle.

Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset siivoustehtävät toimistosiivouksesta aina porrassiivouksiin, pääsääntöisesti ydin keskustan alueella.

Valitun henkilön tulee nauttia tilanteista, joissa työkohteet saattavat muuttua äkillisestikin, mutta työnlaatu ei saa muutoksista kärsiä.

Valittu henkilö tulee työskentelemään suoraan palveluohjaajien alaisuudessa ja mahdollisuudet tulevaisuudessa on kehittyä itsekin palveluohjaajaksi.

Työaika sijoittuu arkisin klo: 6-22 väliselle ajalle, pääpainona kuitenkin päiväsaika.

Työtehtävät edellyttävät jonkin verran aikaisempaa työkokemusta siivousalan tehtävistä, asenne on kuitenkin todella tärkeässä asemassa työssä onnistumiselle.

Ajokortti ja rohkeus liikkua firman autolla ydin keskustan alueella on oltava. Työ on fyysisesti raskasta, joten ethän vieroksu sitä. Pystythän kommunikoimaan suomeksi.

Asiakasyrityksemme ja me tarjoamme erittäin monipuolisen sekä mielenkiintoisen työnkuvan, kokoaikaisen  ja vakituisen työsuhteen, mukavat työkaverit ja kehittymisen mahdollisuudet yrityksen rinnalla.

Miltä kuulostaa? Jos vastasit kyllä, lähetäthän yhteystietosi joko kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten virallista hakuaikaa ei ole. Haku kuitenkin päättyy 4.3.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mira Romakkaniemi, mira@citywork.fi