Kiertävä siivooja tuurauksiin Kotkaan
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Hei autoileva SIIVOOJA – me etsimme sinua vakituiseen työsuhteeseen asiakaskohteisiimme Kotkaan!

Tässä tehtävässä vastaat erilaisten asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta. Viikkotasolla työtunteja kertyy 30h, ja työvuorojen ajat vaihtelevat tarpeen mukaan. Tämä työsuhde on vakituinen ja toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska ISS tarjoaa


  • paikan, jossa voit kasvaa: meillä voit rakentaa oman urapolkusi ja hyödyntää monipuolisia koulutusmahdollisuuksiamme.
  • työyhteisön, jossa tukenasi on niin paikallinen tiimi kuin kansainväliset taustajoukot. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, meidän tiimissämme voit olla oma itsesi.
  • vakaan ja luotettavan työpaikan, jossa voit luottaa siihen, että palkkasi maksetaan oikein ja ajallaan. Erityisiä onnistumisia huomioimme ISS-palkitsemisohjelman mukaisesti.
  • kattavat työterveyshuollon palvelut ja työhyvinvointiohjelmat
  • turvalliset työolosuhteet: suojavarusteet, työvaatteet, perehdytyksen ennakoivaan turvallisuuskulttuuriin ja säännölliset turvavartit


Sinulta me toivomme


  • ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta: työ on liikkuvaa ja kohteet vaihtelevat
  • kiinnostusta siivouspalvelualaa kohtaan, alan kokemuksen luemme eduksi
  • itsenäistä, tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta
  • suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa ja hyvää fyysistä kuntoa
  • erinomaista palveluasennetta, jonka ansiosta pystyt organisoimaan työtäsi yhdessä asiakkaan henkilökunnan kanssa


Me, ISS Suomi, olemme osa maailman johtavaa kiinteistö-  ja toimitilapalveluyhtiötä, joka toimii yli 30 maassa. Suomessa meitä ISS:läisiä on 8 000 ja toimimme valtakunnallisesti. Toimintamme tarkoituksena on luoda tiloja, joissa on hyvä olla. Luomme näitä tiloja siivous-, kiinteistö-, ravintola- ja työpaikkapalveluillamme. Siivous on palvelualoistamme suurin, olemme kehittäneet siivousosaamistamme yli 80 vuoden ajan.
Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS:läisenä pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!


Hae viimeistään 6.12. Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Halutessasi saat lisätietoja tehtävästä lähettämällä sähköpostia palveluesimiehelle Annelle (anne.junnila at fi.issworld.com) 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot