(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä siivooja / tuuraaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa

KIERTÄVÄÄ SIIVOOJAA / TUURAAJAA

vakituiseen työsuhteeseen Jämsään. Tässä tehtävässä työskentelet luottopakkina, joka häärää siellä missä milloinkin tarvitaan. Sinulla ei siis ole omaa vakituista työmaata, vaan liikut ympäri ämpäri Jämsän aluetta paikaten sairas- ja vuosilomapoissaoloja. Huolehdit asiakaskohteissa puhtaudesta, jätteiden lajittelusta ja energiatehokkuudesta. Kohteesta riippuen hoidat myös aulapalvelua, postitusta tai kukkien kastelua. Asiakaspalvelu on tärkein tehtäväsi. Työajat vaihtelee ja joskus voi olla myös viikonlopputöitä. Viikkotuntimäärä 37,5h.

Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta halu oppia on se mitä arvostamme eniten. Luotettava pitää toki myös olla, ja valmis heräämään aamulla aikaisin. Työ on vastuullista ja itsenäistä, joten motivaation on oltava kunnossa. Lisäksi toivomme aimo annoksen joustavuutta jatkuvasti muuttuvien tilanteiden varalle.

Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja luotsaamme uralla eteenpäin omien tavoitteidesi puitteissa. Ala vie helposti mennessään, jos on kiinnostusta edetä vaativampiin tehtäviin. Sinulla on mahdollisuus myös kouluttautua samalla ammattiin – voit halutessasi suorittaa toimitilalahuoltajan tutkinnon osan tai vaikka koko tutkinnon oppisopimuksella työn ohessa!

Hae paikkaa mahdollisimman pian osoitteessa www.lt.fi/toihin. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme, ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc