(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä siivooja Turun alueelle
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Haluatko tehdä muiden päivästä entistä aurinkoisemman? Etsitkö vakituista siivoustyötä? Hienoa, sillä me etsimme  

 

 

SIIVOOJAA

 

 

Työskentelet asiakaskohteissamme Turun alueella, joissa huolehdit esimerkiksi toimistotilojen, porraskohteiden sekä liiketilojen puhtaudesta. Työssä on tärkeää oikeanlainen asenne ja hyvät organisointikyvyt. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin kello 6.00 - 14.00, välillä tarjolla on myös sattunaisia ilta- ja viikonloppuvuoroja, näistä kuitenkin sovitaan aina hyvissä ajoin etukäteen. Noudatamme kiinteistöpalvelualan TES:iä ja tässä tehtävässä palkkaluokka on 3 eli 11,43€/h.

 

Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset hieman aikaisempaa työkokemusta siivousalalta, sekä suomen kielen taidon. Myös asiakaspalvelutaidot arvostamme korkealle, sillä työhön sisältyy myös osittaista asiakaspalvelua. Siivouskoneiden käyttötaito on plussaa, mutta tarvittaessa perehdytämme sinut laitteiden käyttöön. Työntekijälle tehdään suppea turvaselvitys ennen töiden aloitusta. Luotettavuus, itseohjautuneisuus sekä tarkkuus ovat valttikorttejasi tässä tehtävässä. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus ovat vaatimuksena työn suorittamiseen.

 

Tarjoamme sinulle työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!

 

Meiltä saat vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! Meihin työnantajana voit perehtyä laajemmin osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

 

 

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta!