(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä siivooja Tampereen alueelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, kuin ehkä kuvittelet!

 

Etsimme uutta iloista ja reipasta

 

SIIVOOJAA

 

Tampereen talousalueelle vakituiseen työsuhteeseen. Tässä tehtävässä työskentelet alueen luottopakkina, joka auttaa siellä missä milloinkin tarvitaan. Sinulla ei siis ole omaa vakituista työmaata, vaan liikut päivittäin ympäri Tamperetta ja sen lähialueita paikaten mm. sairas- ja lomapoissaoloja eri kohteissa. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa aamuun klo 6-14, mutta arvostamme suuresti joustomahdollisuutta tarvittaessa iltatyöhön. Töitä on kuitenkin joka viikko tarjolla täydet 37,5h/vko!

 

Aikaisempi työkokemus siivousalalta on plussaa, mutta työ on erittäin itsenäistä, joten motivaatio ja oma-aloitteisuus ovat kokemusta tärkeämpiä. Luotettava pitää toki myös olla ja kykenevä sietämään muutoksia työviikon aikana. Tässä työssä et varmasti pääse tylsistymään, sillä jokainen päivä on erilainen! Tehtävä vaatii B-kortin ja auton, jotta pystyt liikkumaan asiakaskohteiden välillä.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme.

Mikäli olet kiinnostunut muistakin L&T:n tarjoamista työmahdollisuuksista, kaikki avoinna olet tehtävämme löydät täältä!

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

Kahvitauolla - sarjassamme siivoojamme Arja kertoo työstään L&T:llä

Check out what Arif thinks of working at L&T as a cleaner