(Poistunut julkaisusta)

Kiertävä siivooja Tampereelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

”Herätyskello soi, avaan silmät ja nousen ylös. Nappaan keittiöstä kupillisen kahvia ja lähden ajamaan kohti Uurastajankatua hakemaan työvälineitä. Kannan kädessäni työlaukkua, autonavaimia sekä kahvikuppia ja juuri saapuessani työpaikan ovelle kuppi tippuu kädestäni maahan. Tyypillinen maanantai! Siinä samalla kollega saapuu avaamaan oven ja toinen huikkaa sisälle saapuessani, että kahvi on keitetty ja kohta lähdetään kohteeseen. Mietin mielessäni, että tätä on oikea tiimityö”

 

Tule meidän tiimiimme - timanttiseen työyhteisöön, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ammattilaisena sekä oppia uusia taitoja yhdessä mahtavan porukan kanssa.

Motivoiko sinua positiivisen ilmapiirin luominen niin asiakkaiden kuin henkilöstönkin keskuudessa? Siinä tapauksessa tule meille tekemään siivoustyötä! Etsimme

 

KIERTÄVÄÄ SIIVOOJAA

 

kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Työnäsi on siivota erilaisia kohteita päivän aikana. Työtä tehdään aamuvarhaisesta alkaen kello 6.00 ja kohteiden välillä liikutaan päivän aikana, et siis taatusti kyllästy samojen seinien tuijotteluun. Vaikka työaika onkin yleensä sama, toivomme hakijalta joustavuutta mahdollisiin työajan muutoksiin. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin.

 

Sovit tiimiimme, mikäli sinulta löytyy luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Suomen kielen osaamista vaaditaan asiakaspalvelutilanteiden takia. Kerrothan kuitenkin, jos sinulla on muuta kokemusta, jota voisit soveltaa tähän tehtävään. 

 

Saat meiltä:

  • Työhösi hyvän perehdytyksen ja halutessasi tuemme sinun oman koulutus- ja urapolkusi rakentamista talon sisällä.
  • Esimiehesi pitää sinusta huolen sekä tukee päivittäisessä tekemisessä.
  • Hyvät ja asianmukaiset työvälineet.
  • Ison talon henkilöstöetuuksia, työterveyshuollon sekä mahdollisuuden liittyä sairaskassamme jäseneksi
  • Alustan kasvaa ja kehittyä ammatillisesti
  • Mahdollisuuden suorittaa ammatillisen tutkinnon tai osatutkinnon

 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.  

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc